Strabag atrage noi operatori de retail în proiectul Arghezi 4

Strabag Real Estate a atras noi chiriași pe zona de retail în cadrul proiectului de birouri Arghezi 4 din București.

Astfel, cele mai noi companii care și-au deschis unități la parterul proiectului sunt restaurantul cu specific italian Sciccheria, lanțul de cafenele Steam, gelateria artizanală Velocita și cofetăria artizanală French Revolution.

Cei patru operatori au închiriat o suprafață totală de 375 mp într-o tranzacție intermediată de Cushman & Wakefield Echinox.

„Clădirea vine ca o alternativă la spațiile de retail stradale din centrul Bucureștiului, unde deși în ultimii ani am văzut o activitate efervescentă, potențialul de dezvoltare este limitat din cauza disponibilității reduse de spații de calitate”, a spus Dana Radoveneanu, Head of Retail Agency în cadrul Cushman & Wakefield Echinox.

Proiectul de birouri are o suprafață închiriabilă de 7.700 metri pătrați de birouri, 420 metri pătrați facilități de retail la parter și 100 de locuri de parcare în subteran. 

Oferta va fi completată cu un alt operator de retail, care urmează să închirieze și ultima suprafață disponibilă, de 50 mp, din parterul clădirii, a adăugat Raluca Zlate, Consultant Retail Agency în cadrul Cushman & Wakefield Echinox.

Segmentul restaurantelor și cafenelelor a înregistrat în 2023 un avans al cifrei de afaceri de 14,5% comparativ cu 2022, a patra cea mai mare creștere din domeniile analizate, și o creștere medie de 14% în perioada 2019-2023.

energyexpo - AXXIS Nova Resort & SPA