LPP deschide un nou centru de e-commerce în CTPark Bucharest West

Retailerul polonez de fashion LPP va deschide un nou centru de e-commerce pe o suprafață de 40.000 mp la CTPark Bucharest West, urmând să ajungă la o suprafață totală închiriată de 90.000 mp în cadrul proiectului. 

Depozitul, care urmează să angajeze până la 1.500 de persoane, va beneficia de cea mai recentă tehnologie, inclusiv sisteme de transport moderne și stații de lucru cu capacitatea de a stoca până la 4 milioane de articole.

„Aceasta este a treia noastră investiție în această țară, una dintre țările cu cea mai rapidă creștere din regiune. Un avantaj incontestabil al acestei locații este amplasarea sa strategică în raport cu portul Constanța la Marea Neagră, ceea ce ne face posibilă diversificarea traseelor de transport maritim și primirea comenzilor Grupului direct de la furnizorii asiatici”, a spus Sebastian Sołtys, Președintele Consiliului de Administrație al LPP Logistics.

Noul depozit de e-commerce va sprijini livrările din rețeaua logistică mai largă a LPP și va acționa ca un hub cross-dock pentru livrările din Polonia.

CTPark Bucharest West este cel mai mare parc industrial din Europa, cu o suprafață de aproximativ 857.000 mp.

energyexpo - AXXIS Nova Resort & SPA