LPP își deschide un centrul regional de distribuție în CTPark Bucharest West

Retailerul de modă LPP a închiriat 65.000 de metri pătrați în cadrul proiectului CTPark Bucharest West pentru noul său centru regional de distribuție.

LPP va livra produse din noul centru în toată regiunea, inclusiv în țări precum Ungaria, Macedonia de Nord și Grecia.

„Credem că este o sinergie foarte bună între CTP și LPP, fiind două companii foarte antreprenoriale, ambițioase și agile, ceea ce ne-a permis să încheiem această tranzacție de închiriere în timp record. Depozitul LPP, BUW24, este un record în sine prin dimensiuni, cu o suprafață închiriabilă peste 160.000 de metri pătrați, fiind cea mai mare clădire monobloc din țară (adică fără pereți despărțitori), și va fi construită la standardele tehnice ridicate recunoscute ale CTP”, a declarat Ana Dumitrache, Country Head CTP România.

LPP a ajuns la 118 magazine la nivel național în primul semestru din 2022, în timp ce la nivel regional are o rețea de peste 1.800 de magazine în 38 țări.

„Ținând cont de acest lucru, decizia de a închiria un nou depozit în România pentru a deservi rețeaua de vânzări LPP a fost o direcție naturală pentru noi. Aceasta va fi a doua noastră facilitate de depozitare din țară, așa că suntem încrezători că atât cunoștințele noastre despre piață, cât și condițiile locale ne vor permite să ne creștem în continuare potențialul ca operator logistic în regiune”, subliniază Sebastian Sołtys, vicepreședinte al LPP Logistics.

CTPark Bucharest West este cel mai mare parc industrial din Europa și are o suprafață închiriabilă de aproximativ 770.000 de metri pătrați până în prezent.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA