Luciana Giurea, de la AFI Ploiești la conducerea diviziei de dezvoltare rezidențială a companiei în România

Alex Moldovan

, Real News

AFI Europe anunță numirea Lucianei Giurea, fost director general al centrului comercial AFI Ploiești, în funcția de Director al Diviziei Rezidențiale, poziție din care va coordona toate proiecte imobiliare rezidențiale ale grupului în Romania și va asigura dezvoltarea acestei noi divizii a companiei.

În perioada următoare, activitatea ei se va concentra asupra primului proiect rezidențial destinat exclusiv închirierii pe care compania îl dezvoltă în România, AFI Home North, localizat pe Bd. Dimitrie Pompeiu, în zona de business a Capitalei.

Complexul rezidențial va cuprinde 3 clădiri distincte, cu un număr total de 380 de apartamente destinate exclusiv închirierii și 400 de locuri de parcare, pe un teren cu o suprafață de 10.200 de mp.

AFI Home North va dispune de finisaje și facilități deosebite, apartamentele fiind livrate la cheie către viitorii chiriași, care vor beneficia în exclusivitate și de un spațiu de co-working și social hub, precum și de o sală de fitness.

„Ne bucurăm să aducem pe piata din Romania experiența noastră internațională acumulată în astfel de proiecte rezidențiale în Polonia, Republica Cehă și Serbia. Acest nou rol reprezintă o oportunitate excelentă în care Luciana își va putea folosi abilitățile de lider și expertiza în domeniul imobiliar pentru a modela și a conduce dezvoltarea acestei divizii importante, ca parte integrantă a direcției de creștere a AFI Europe pe plan local ”, a declarat Doron Klein, CEO AFI Europe Romania și Republica Cehă.

„Sunt încântată să îmi pot continua dezvoltarea profesională alături de echipa AFI Europe Romania, din care am norocul să fac parte de peste 10 ani, de aceasta dată din poziția de Director al Diviziei de Rezidential. AFI Europe a fost întotdeauna un pionier în piața de real estate și continuă acest trend cu un nou capitol în portofoliul companiei: clădiri rezidențiale destinate exclusiv închirierii, cu facilități de ultimă generație, unde vom construi nu doar locuințe, ci adevărate comunități. Să fiu parte din acest proiect, cu un concept unic pentru piața din România, este un privilegiu și am încredere că în următorii ani Divizia de Rezidențial a AFI Europe va deveni la fel de puternică precum cele de retail sau office”, a adăugat Roxana Giurea, Director al Diviziei Rezidențiale, AFI Europe Romania.

Luciana Giurea, în vârstă de 36 de ani, este licențiată în Drept, vorbește fluent limbile engleză și spaniolă și a avut o carieră în jurnalism înainte de a se alătura echipei AFI Europe, în 2014.

În 2017, ea a devenit Leasing Manager al diviziei AFI Malls Romania, coordonând procesul de închiriere a tuturor spațiilor comerciale din AFI Cotroceni, AFI Ploiești și AFI Brașov. În mai 2019, Luciana Giurea a fost numită director general al AFI Ploiești.

În acest context, conducerea AFI Ploiești va fi preluată de către Sorin Scîntei, Director General AFI Cotroceni, AFI Arad și AFI City Bucureștii Noi.

 

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA