S-a deschis cel mai mare hotel de cinci stele din Mamaia: Nordis Mamaia

Alex Moldovan

, Real News

Nordis Group inaugurează Hotelul Nordis Mamaia, cea mai mare investiție hotelieră din România din ultimii 30 de ani și cel mai mare hotel de leisure din Europa Centrală și de Est.

Nordis Mamaia reprezintă cel mai mare hotel din lanțul hotel & residence de 5 stele din portofoliul Nordis Group, fiind deschis tot timpul anului. Cu o capacitate de 712 unități de cazare, camere și apartamente cu 2 și 3 camere, cu vedere spre mare și lac, Hotelul Nordis Mamaia se remarcă prin design de excepție, soluții tehnologice inovatoare și un mix complet de facilități, printre care cel mai mare SPA de pe litoral, dispus pe 3200 mp.

„Ne pregătim pentru cel mai bun an din istoria Nordis, întrucât zilele acestea deschidem Hotelul Nordis Mamaia și intrăm în etapa de soft opening. Intrăm în 2024 cu un obiectiv important, acela de de a oferi experiențe memorabile turiștilor noștri, ceea ce va conduce către un grad de ocupare ridicat pentru hotelul nostru. Vrem să dovedim faptul că România merită să fie pe lista țărilor cu oferte turistice extraordinare, la același nivel cu standardele internaționale. Hotelul Nordis Mamaia reprezintă o investiție majoră de circa 100 milioane euro, din totalul de 400 milioane euro, valoare estimată a întregului resort la momentul finalizării. Este un proiect prin care ne dorim să dezvoltăm turismul de lux în România, contribuind la poziționarea țării noastre ca destinație turistică de top în regiune”, declară Emanuel Poștoacă, fondator Nordis Group.

Începând cu 1 ianuarie 2024, încep rezervările pentru toți turiștii care vor dori să experimenteze stilul de viață Nordis și facilitățile din cadrul hotelului, aceștia fiind așteptați din a doua jumătate a lunii ianuarie. Serviciile oferite sunt disponibile tot timpul anului, iar datorită poziționării între mare și lac, un sejur la Nordis Mamaia favorizează efectele bluehealth – de îmbunătățire a sănătății și a stării de spirit, indiferent de sezon.

Deschis tot timpul anului, Hotelul Nordis Mamaia oferă acces permanent la o experiență unică pe litoralul românesc, ce promovează un lifestyle de 5 stele în mijlocul naturii albastre. Serviciile oferite sunt menite să ofere răsfățul suprem pentru a crea acel work – life balance atât de necesar și a îmbunătăți astfel calitatea vieții.

La finalizarea întregului complex, Nordis Mamaia hotel & residence va dispune de o gamă largă de facilități: 12 cafenele, baruri și restaurante cu o ofertă culinară variată, axată pe fine dining, 5 piscine, inclusiv pentru copii, cel mai mare SPA dintr-o rețea hotelieră din România, galerie comercială, cinema VIP, beauty salon, centru de fitness dotat cu echipamente de ultimă generație, club pentru copii și sală de gaming, centru de conferințe și evenimente, cazinou, sală polivalentă cu 1000 de locuri, ballroom, ponton pe lac. În cadrul resort-ului este prevăzută și o clinică de recuperare medicală, care va întregi pachetul de servicii wellness și va contribui la clasificarea ansamblului drept destinație de wellbeing.

 

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA