SunLake Residence se extinde în zona lacurilor Fundeni și Pipera

Alex Moldovan

, Real News

Dezvoltatorul SunLake Residence a achiziționat două terenuri pe malul lacurilor Pipera și Balotești pentru noi ansambluri rezidențiale. Valoarea totală de piață a proiectelor dezvoltate de Park Properties va depăși 100 de milioane de euro

Park Properties, dezvoltatorul complexului SunLake Residence, situat pe malul lacului Fundeni din București, și al unui număr de alte 10 clădiri în zone centrale și ultracentrale din Capitală, a achiziționat două terenuri pe malul lacurilor Pipera și Balotești pe care se vor ridica noi ansambluri rezidențiale de anvergură.

SunLake Pipera și SunLake Homes (Balotești) sunt viitoarele două noi cartiere de locuințe aflate în zone cheie din București și din apropierea Capitalei, situate în proximitatea lacurilor, cu o perspectivă deosebită asupra zonei în care se află, similare conceptului SunLake Residence, de pe malul lacului Fundeni, acolo unde sunt în dezvoltare trei blocuri, cu un total de peste 300 de apartamente. Valoare de piață estimată pentru cele două viitoare ansambluri rezidențiale se ridică la peste 40 milioane euro.

„Am achiziționat recent un teren pe malul lacului din zona Pipera unde intenționăm să dezvoltăm un complex rezidențial de apartamente premium, dar și 20.000 mp de teren pe malul lacului Balotești pentru un viitor cartier de vile de lux. Poziționarea pe malului lacului oferă unicitate oricărei dezvoltări imobiliare și crește semnificativ calitatea vieții locuitorilor. Odată cu achiziția noilor terenuri și dezvoltările planificate vom depăși pragul de 700 unități locative și avem ca obiectiv depășirea bornei de 1.000 de unități în București și în apropierea Capitalei, în următorii ani”, a declarat Alexandru Mănăilă, Managing Partner, Park Properties.

Împreună cu noile terenuri achiziționate, valoarea de piață a proiectelor Park Properties depășește 100 milioane de euro. „Prețurile pentru apartamente în România sunt încă deosebit de accesibile față de alte capitale europene, motiv pentru care estimăm că și în România piața se va alinia la nivelul central european și prețurile vor crește pe termen mediu și lung. Din acest motiv continuăm să investim în terenuri cu unicitate în România, însă doar dacă fac sens și proiectele sunt viabile din punct de vedere financiar. Pentru a putea fi competitivi pe piață, cheia este identificarea de terenuri cu potențial și la un preț corect, unde apartamentele sau bunurile imobile se vor vinde rapid, indiferent de condițiile pieței imobiliare”, a completat Alexandru Mănăilă.

Complexul SunLake Residence din zona Fundeni a beneficiat de un interes sporit din partea investitorilor și cumpărătorilor finali. Primul bloc de 12 etaje a fost antecontractat în proportie de 100% încă din faza de construcție, iar faza 2 este deja antecontractată în proporție de 40%, la mai puțin de 6 luni de la demararea lucrărilor.

Park Properties a pus recent la dispoziție penthouse-urile cu o priveliște spectaculoasă către lacurile din zonă. Acestea sunt situate la ultimele două etaje ale complexului rezidential, pe două niveluri, dispun de scară interioară, terase generoase, finisaje premium și au vedere către lac din toate încăperile.

 

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA