Real Estate Magazine dezvăluie joi campionii industriei imobiliare din 2023

Cele mai importante companii imobiliare și executivi cu performanțe în ultimele 12 luni vor fi premiate în cadrul Galei Premiilor Real Estate 2023, care va fi organizată joi, 2 noiembrie, în București.

Organizat de către publicația Real Estate Magazine, evenimentul exclusivist ajuns la cea de-a cincea ediție va recunoaște cele mai importante proiecte imobiliare și inițiative ale antreprenorilor din domeniu.

Anul acesta vor fi acordate 25 de premii jurizate din 125 de nominalizări la care se vor adăuga 10 premii speciale acordate de echipa Real Estate Magazine.

Gala din acest an este organizată sub egida conceptului de dezvoltare imobiliară sustenabilă în cadrul comunităților. De altfel, interesul dezvoltatorilor pentru sustenabilitate este tot mai evident, fie că vorbim despre construcția de locuințe nZEB sau implementarea unei strategii de tip ESG.

Întreg evenimentul va reflecta contribuția importantă pe care sectorul imobiliar o are la dezvoltarea economiei României în ciuda provocărilor din piață.

Lista completă a finaliștilor în competiția jurizată din acest an poate fi consultată la acest link.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA