Skanska România restructurează divizia de construcții

Ovidiu Posirca

, Real News

Dezvoltatorul imobiliar Skanska România a anunțat restructurarea diviziei de construcții pe fondul actualului context al pieței, însă reprezentanții companiei au subliniat că decizia nu are legătură cu situația Planurilor Urbanistice Zonale (PUZ) care au fost anulate în majoritatea sectoarelor Bucureștiului.

Skanska este prezentă în România prin două divizii – dezvoltare comercială și construcții. Compania nu a precizat câți angajați au fost restructurați în divizia de construcții.

„Într-un context global imprevizibil, ne adaptăm continuu deciziile de începere a proiectelor și evaluăm constant riscurile. În același timp, continuăm să fim parteneri deschiși de dialog cu toți stakeholderii noștri și să rămânem conectați la noi oportunități”, a spus Aurelia Luca, Executive Vice President Operations Ungaria și România, Divizia de Dezvoltare Comercială a Skanska din CEE.

Reprezentanții Skanska Românua au mai spus că divizia comercială deține în prezent atât terenuri cât și autorizații de construire necesare pentru a dezvolta noi clădiri.  Recent, compania a livrat pe piața din București complexul de birouri Equilibrium.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA