Colosseum Mall deschide un nou centru de entertainment cu o suprafață de aproximativ 2500 mp

Alex Moldovan

, Real News

Colosseum Mall a semnat un contract de închiriere cu Hype by Kiddo pentru deschiderea unui important centru de entertainment, consolidând astfel oferta de servicii și produse oferite locuitorilor din sectorul 1 al capitalei precum și celor din localitățile învecinate.

Centrul de entertainment Hype Colosseum va avea o suprafață de aproximativ 2500 mp și va include atracții multiple pentru familiile cu copii, dar și pentru adolescenți și adulți. Totodată, Hype Colosseum se va adresa și segmentului de evenimente, pentru organizarea de aniversări, lansări de produs, teambuilding-uri pentru companii și activități desfășurate de grupurile școlare în scop educativ și recreativ.

Hype Colosseum va integra zone de trampoline park, escaladă, parcurs cu obstacole, traseu de aventură suspendat, jocuri arcade, labirint de tobogane, restaurant și bar, o zonă dedicată de petreceri și un spațiu destinat experiențelor imersive și de realitate virtuală.

Investiția pentru locația Hype Colosseum se ridică la aproximativ 1,5 milioane de euro, conceptul oferind experiențe de entertainment de cea mai înaltă calitate, tehnologii și atracții de ultimă generație, care să asigure un divertisment activ, inovator și captivant.

Mihai Dinu, General Manager Colosseum Mall – „Colosseum Mall se află într-un proces continuu de dezvoltare și acordăm permanentă atenție tendințelor pieței de retail. Anul acesta a debutat sub auspicii pozitive din perspectiva închirierii ultimelor spații comerciale disponibile în Colosseum Mall. Această zonă a Bucureștiului a devenit în ultimii ani un magnet pentru dezvoltatorii de proiecte rezidențiale, și, astfel, pe fondul creșterii demografice, nevoia de a diversifica produsele și serviciile pe care le oferă centrul comercial este una firească. Hype Colosseum va deveni fără îndoială o atracție atât pentru bucureșteni, cât și pentru vizitatorii din afara capitalei”.

Cristina Șucu, Co-Founder Hype by Kiddo „Deschiderea noii locații Hype în Colosseum Mall reprezintă un pas important în strategia noastră de expansiune respectiv, consolidarea poziției Hype by Kiddo în piața de entertainment și extinderea portofoliului nostru. Ne propunem să oferim o experiență de neegalat în materie de distracție și educație pentru copii și părinți. Până în 2025 grupul nostru va crește cu minim încă 5 locații în România și cel puțin 2 în afara țării”.

Hype Colosseum vine în completarea serviciilor și brandurilor găzduite de Colosseum Mall. Anul trecut, Colosseum Mall a lansat noi spații comerciale ce includ zeci de magazine de fashion și accesorii, restaurante, spații de petrecere a timpului liber și locuri de joacă pentru copii, ajungând astfel la o suprafață totală de 54,500 mp și devenind unul dintre cele mai mari proiecte de retail din capitală.

 

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA