Speedwell dezvoltă în zona Corbeanca un proiect rezidențial cu impact redus asupra mediului

Dezvoltatorul va construi aici, pe o suprafață de 14 hectare, un nou proiect rezidențial, Glenwood Estate. Conceptul va cuprinde un ansamblu de vile premium de sine stătătoare cu un regim de înălțime redusă și grădini extinse amplasate într-un mediu verde.

Glenwood Estate va fi un cartier rezidențial în care estetica și funcționalitatea vor crea un mediu unic. Acesta va cuprinde aproximativ 210 vile individuale cu un regim de înălțime redusă și acoperișuri înclinate. Diferitele tipologii vor satisface nevoia de preferințe individuale, cu accent pe spațiu, dormitoare mari și zone de zi cu vedere la o grădină privată.

Prin acest nou proiect rezidential, Speedwell se adreseaza nevoilor bucurestenilor, familii cu sau fara copii, care sunt pregatiti sa faca o schimbare în stilul de viață și doresc să beneficieze de mai mult spațiu, grădini mari, aer sănătos și liniște într-un cadru natural.

Ca toate proiectele Speedwell, conceptul este axat pe bunăstare, un grad ridicat de confort și durabilitate. Având în vedere accentul pus pe durabilitate, Glenwood Estate a fost conceput atât pentru a reduce impactul asupra mediului, cât și pentru a reduce considerabil costurile cu utilitățile pentru locuitorii săi, prin montarea de panouri fotovoltaice, pompe de căldură, reutilizarea apei pluviale, astfel impactul asupra mediului să fie cât mai redus.

 „Strategia pentru Glenwood Estate este de a adăuga valoare comunității existente și celor care doresc să i se alăture prin crearea unor dezvoltări durabile de înaltă calitate, cu un design superior. Zona Corbeanca are avantajul că se află în apropierea Bucureștiului, dar este și un cadru în care oamenii au acces la natură și la toate beneficiile ei. Liniștea, siguranța și un sentiment de comunitate sunt baza conceptului nostru. Încercăm să dezvoltăm imaginea unui sat cultivat natural, cu drumuri și poteci în formă organică.” declară Jan Demeyere, arhitect și co-fondator al Speedwell.

Vânzările pentru primele proprietăți din Glenwood Estate vor fi lansate în această vară.

 

 

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA