Creștere cu două cifre a vânzărilor Fashion House pe piața din România

Alex Moldovan

, Real News

Fashion House România, operatorul singurelor două centre outlet profesionale din România, anunță performanțe consolidate pentru anul 2022 și rezultate financiare excelente într-un context economic turbulent, demonstrând și mai mult atractivitatea modelului outlet în rândul cumpărătorilor și al partenerilor.

Strategia de îmbunătățire constantă a mixului de retail, care s-a menținut cu fermitate în anul trecut, a dus la deschiderea de noi magazine de top: Samsonite, Hervis, The Cosmetics Company Store (Estee Lauder, Clinique, Origins, Jo Malone, Mac și altele), Sport Vision, Chic Chic și altele, totalizând peste 2.700 mp închiriați. Ritmul de îmbunătățire a mixului de retail și a experienței de cumpărare este susținut și de deschiderea unei noi zone de restaurante cu un design deosebit care oferă peste 100 de locuri în interior și 150 de locuri în exterior. Valoarea serviciilor oferite de cele două centre outlet a consolidat vânzările, înregistrând o creștere uimitoare de două cifre în 2022. Interesul tot mai mare din partea chiriașilor, dar și al clienților, pentru ofertele de tip outlet a accelerat formalitățile pentru construcția fazei a doua a FASHION HOUSE Outlet Centre PALLADY, care va debuta în al doilea trimestru al anului 2023.

Cu o creștere a valorii medii a bonului de cumpărături de peste 18% în FASHION HOUSE Militari și de 15% în FASHION HOUSE Pallady față de aceeași perioadă din 2021, cele două centre din București au pus premisele pentru încă un an cu o evoluție solidă într-o perioadă de contracție economică. Creșterea spectaculoasă a vânzărilor este susținută și de creșterea numărului de vizitatori cu 12% față de anul precedent, demonstrând că cele două centre outlet sunt un reper foarte important ca destinație de shopping pentru clienți. Acest lucru s-a reflectat și în creșterea spectaculoasă a vânzărilor cu 34% în FASHION HOUSE Militari și 19% în FASHION HOUSE Pallady, față de anul 2021.

“Contextul economic actual și modificarea comportamentului de cumpărare al clienților au oferit premisele pentru această creștere în ritm rapid pentru FASHION HOUSE Group în București, ” a declarat Brendon O’Reilly, Managing Director al Grupului FASHION HOUSE.

Centrele  FASHION HOUSE din București își întâmpină zilnic cumpărătorii cu reduceri cuprinse între 30% și 70% la branduri de renume, precum adidas, Puma, Boss, Nike, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Cacharel, Diesel, US Polo, Tom Tailor, Under Armour, Nike, Levi`s, Marc’O Polo, Guess, Samsonite, Ecco, Liu Jo, Desigual și multe alte branduri premium.

 

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA