Egis își mută birourile în America House

Ovidiu Posirca

, Real News

Grupul francez de inginerie Egis își va reloca birourile în clădirea America House, din zona Piața Victoriei, în vara acestui an. Compania a închiriat 1.100 de metri pătrați în clădirea care a fost recent modernizată în urma unei investiți de 10 milioane de euro.

David Hay, fondator și CEO al ADD Value Management, a subliniat faptul că firmele care au închiriat birouri în America House se concentrează pe colaborare și inovare.

„O mutare în birouri mai moderne și mai ecologice a fost mult așteptată de Egis în România și suntem bucuroși să facem această investiție după un an record de vânzări în 2022, și de un pipeline puternic pe baza căruia ne vom continua creșterea dinamică. Mutarea este o proiect interesant pentru angajații noștri, iar alegerea locației a fost și continuă să fie condusă de ei, așa cum acum colectăm idei pentru faza interesantă de amenajare”, a explicat James Hanson, country managing director al Egis în România.

Tranzacția de închiriere a fost intermediată de către CBRE. Avocații Țuca Zbârcea și Asociații au asistat America House în stabilirea contractului de închiriere.

America House are o suprafață închiriabilă totală de 28.806 de metri pătrați cu birouri și spații de retail. Printre chiriașii atrași în proiect se numără multinaționale și firme de consultanță cu capital local.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA