Alesonor începe dezvoltarea facilităților în Amber Forest

Alesonor a anunțat dezvoltarea zonei de facilități din ansamblul Amber Forest sub conceptul Agora. Compania a încheiat un parteneriat cu Pescariu Sports pentru zona sportivă, iar primele spații comerciale au fost închiriate deja.

Amber Forest Agora va fi construit pe o suprafață de 42.000 de metri pătrați și va include facilități sportive și de agrement întinse pe 12.000 de metri pătrați. La acestea se adaugă o școală, grădiniță și afterschool, alături de o zonă comercială întinsă pe 7.000 de metri pătrați.

„Dezvoltarea unor proiecte rezidențiale care să ofere acces la diferite activități la o distanță de 15 minute de mers pe jos sau cu bicicleta de casă într-un mediu plăcut, sigur, cu spații verzi și viață socială complexă vor predomina în viitor. Am creat Amber Forest Agora în jurul acestui concept de ‘oraș de 15 minute’ și reușim astfel să îmbunătățim calitatea vieții din jurul reședințelor”, a spus Alex Skouras, managing partner Alesonor.

Amber Forest se dezvoltă în faze până în anul 2026, iar primele vile vor fi livrate în 2023. În 2024, vor fi livrate zona comercială, facilitățile sportive și de agrement, parcul, dar și drumul de acces care conectează complexul cu centura.

„Pentru confortul membrilor comunității, am ales să dezvoltăm infrastructura proprie și în același timp să construim o șosea cu 4 benzi care va lega str. 1 Decembrie de centura orașului, care va fi donată primăriei Tunari”, a completat Alex Skouras.

Alesonor a anunțat vânzarea unui număr de aproape 400 de locuințe din complexul verde până în prezent.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA