CTP se extinde în Târgu Mureș prin achiziția unui depozit de la Mobexpert

Ovidiu Posirca

, Real News

CTP, cel mai mare dezvoltator industrial din România, a achiziționat un depozit în Târgu Mureș de la retailer-ul de mobilier Mobexpert, într-o tranzacție care marchează intrarea companiei într-un nou oraș.

Prin recenta achiziție, CTP își extinde acoperirea geografică în 15 orașe și ajune la un portofoliu de peste 2 milioane mp. Depozitul recent cumpărat are o suprafață de 25.000 mp.

„Grupul Mobexpert are nevoie de peste 50 milioane euro în următorii doi ani pentru a dezvolta capacitățile de producție și cele de retail. Din prudență, dorim ca minim 50% din această investiție să fie facută din surse proprii, pentru a nu crește exagerat expunerea bancară, într-o perioadă în care dobânzile au tendințe clare de creștere. Afacerea cu CTP este, credem noi, benefică pentru ambele părți”, a spus Dan Șucu, președintele și proprietarul reţelei de magazine cu mobilă şi decoraţiuni Mobexpert.

Proiectul vândut de Mobexpert include spații de producție și depozitare dezvoltate în cadrul Parcului Industrial Mureș, din apropierea Aeroportului Internațional Transilvania Târgu Mureș.

În București și  Târgu Mureș, Mobexpert va ajunge să ocupe astfel o suprafață de aproximativ 100.000 mp de spații industriale și logistice în parcurile CTP.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA