R2B – Ready to Buy, un concept digital inovator, dezvoltat de Delta Studio în domeniul amenajărilor de interior

(A) Furnizorul de soluții pentru amenajări interioare Delta Studio a dezvoltat un nou proiect destinat clienților care își doresc o amenajare semnată de un arhitect, fără a beneficia, însă, de timpul sau posibilitatea de a apela la unul. Proiectul Ready to Buy (R2B) se bazează pe integrarea a noi resurse digitale și pe sinergia fizic-virtual în conceperea unor soluții de design care pot fi livrate imediat clientului pentru amenajarea locuinței. R2B folosește materiale aflate pe stoc, ceea ce îi conferă disponibilitate și furnizare rapidă. 

Ultimate Grey Amenajare Baie R2B copy 1024x732 - R2B – Ready to Buy, un concept digital inovator, dezvoltat de Delta Studio în domeniul amenajărilor de interior Mediteranean Breeze cada Amenajare Baie R2B copy 1024x836 - R2B – Ready to Buy, un concept digital inovator, dezvoltat de Delta Studio în domeniul amenajărilor de interior 

Componenta digitală a proiectului are avantajul unei selecții rapide și a unui buget optimizat, deoarece orice comandă de amenajare R2B beneficiază automat de o reducere de preț de 15%. 

Proiectul amenajărilor R2B – Ready to Buy a luat naștere ca urmare a interesului crescând pentru design și calitatea amenajărilor din partea cumpărătorilor. Această tendință este susținută și confirmată și de noua orientare a ofertei online în favoarea materialelor inspiraționale. 

Amenajările R2B sunt create de echipa proprie de arhitecți Delta Studio, care a fost premiată în două rânduri la nivel internațional, în cadrul competiției Europe Property Awards din Londra. Arhitecții Delta Studio se ghidează după ultimele tendințe în design, lansate la târgurile internaționale din domeniu. 

Industrial Olive Amenajare Baie R2B copy 1024x836 - R2B – Ready to Buy, un concept digital inovator, dezvoltat de Delta Studio în domeniul amenajărilor de interior Mediteranean Breeze dus Amenajare Baie R2B copy 982x1024 - R2B – Ready to Buy, un concept digital inovator, dezvoltat de Delta Studio în domeniul amenajărilor de interior

Interfața digitală intuitivă a proiectului prezintă publicului o varietate de propuneri, în acord cu stilurile actuale de design. Odată aleasă amenajarea preferată de pe site-ul deltastudio.ro/idei-de-amenajare, utilizatorul este îndrumat să calculeze cantitățile necesare pentru spațiul său și să lanseze comanda. Pachetul de produse se găsește în stoc și ajunge la client în câteva zile de la plasarea comenzii. 

Lucid Dreams Amenajare Baie R2B copy 1024x905 - R2B – Ready to Buy, un concept digital inovator, dezvoltat de Delta Studio în domeniul amenajărilor de interior Lost In Marble Amenajare Baie R2B copy 1024x1010 - R2B – Ready to Buy, un concept digital inovator, dezvoltat de Delta Studio în domeniul amenajărilor de interior

Componenta digitală a proiectului este integrată cu cele zece showroomuri Delta Studio existente în cele mai importante orașe ale țării. Astfel, înainte de achiziționare, clienții pot vizualiza produsele selectate. Showroomul principal Delta Studio din București expune fizic trei dintre ambientele prezentate în platforma online, pentru a ilustra concret implementarea și corespondența virtual-real. 

Wooden Glam Amenajare Baie R2B copy 1024x836 - R2B – Ready to Buy, un concept digital inovator, dezvoltat de Delta Studio în domeniul amenajărilor de interior Creamy Masculine Amenajare Dormitor R2B copy 1024x576 - R2B – Ready to Buy, un concept digital inovator, dezvoltat de Delta Studio în domeniul amenajărilor de interior

În portofoliul general al conceptelor de design, din cadrul Delta Studio, sunt incluse atât propuneri pentru clienții care achiziționează sau reamenajează o locuință cât și pentru dezvoltatorii imobiliari. Pentru aceștia din urmă, un proiect de design interior de calitate reprezintă un punct de susținere a ofertei către potențialii clienți. 

Compania Delta Studio și-a afirmat în ultimii ani poziția de lider național în domeniul amenajărilor interioare, fapt confirmat și de trendul pozitiv al cifrei de afaceri din ultimii ani și o creștere cu două cifre în 2020. Investițiile din ultimii ani realizate de către companie în dezvoltarea digitală și a platformei logistice au permis gestionarea unor stocuri importante de produse, într-o varietate de modele de design. Pentru proiectul R2B – Ready to Buy, Delta Studio preconizează o cifră de afaceri de 5.000.000 lei pe durata primului an al derulării.  

Chocolate Mint Amenajare Baie R2B copy 1024x883 - R2B – Ready to Buy, un concept digital inovator, dezvoltat de Delta Studio în domeniul amenajărilor de interior Honey Wood Amenajare Dormitor R2B copy 1024x576 - R2B – Ready to Buy, un concept digital inovator, dezvoltat de Delta Studio în domeniul amenajărilor de interior

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA