Inovații convingătoare: cinci sisteme Schüco au primit premii Red Dot: Product Design Award 2021

(A) Cu un grad ridicat de inovație, funcționalitate excelentă și estetică atrăgătoare, un total de cinci produse Schüco au convins juriul international de experți al competiției: fereastra acustică AWS 90 AC.SI, sistemele de protecție solară AB ZDS si Integralmaster, pragul zero pentru ferestrele din aluminiu , sistemele de ușă din aluminiu si acoperirea de suprafață antimicrobiană Schüco SmartActive au primit renumitul Red Dot: Product Design Award 2021.

Ferestre acustice Schüco

Fereastra acustică Schüco AWS 90 AC.SI (sistem de ferestre din aluminiu, adâncime de construcție de 90 mm, acustică, super izolată) combină izolația fonică si ventilația naturală. În poziția rabatată izolată fonic, aerul exterior primit este direcționat prin casete de ventilație preasamblate instalate în tocul superior al ferestrei. În acest fel, poluarea fonică este semnificativ redusă. Ca urmare, poate fi realizat un efect de izolare fonică de 31 dB simultan cu ventilație naturală, cu fereastră deschisă. Ferestrele acustice se pot realiza ca ferestre oscilo-batante sau cu doua canaturi batante cu limitator de deschidere cu doua poziții.

Prag zero pentru sistemele de ferestre și uși din aluminiu Schüco

Soluțiile cu prag zero fără bariere pentru sistemele de ferestre și uși din aluminiu Schüco oferă tuturor, indiferent de vârstă si situație, un nivel ridicat de confort datorită accesului facil, continuu, la nivelul podelei din interior spre exterior sau invers. Trecerea fără prag pentru ferestre/uși de balcon și uși îndeplinește cerințele standardului DIN 18040 care reglementează în Germania accesibilitatea în construcțiile comerciale și rezidențiale. Toate elementele mobile: ferestre și uși de balcon Schüco AWS 70.HI, AWS 75.SI + si AWS 90 SI + (construcții cu profile de 70, 75 si 90 mm adâncime), precum și ușile din aluminiu AD UP pot fi realizate acum cu prag 0.

schueco barrierefreie Schwelle 04 copy 1024x724 - Inovații convingătoare: cinci sisteme Schüco au primit premii Red Dot: Product Design Award 2021

Sisteme Schüco de protecție solară

Schüco AB ZDS (aluminiu Blind Zip Design Screen) și sistemele de protecție solară Schüco Integralmaster conving prin performanțele legate de eficiență energetică, confort si design. Schüco AB ZDS este un sistem de rulouri textile care este complet integrat în sistemele de fațadă și de ferestre Schüco. Poate fi integrat în fațada din elemente Schüco AF UDC 80 și în sistemele de ferestre din aluminiu Schüco AWS 50, 75 si 90, AWS 90 BS.SI + si AWS 75 PD.SI.

schueco sonnenschutz 05 copy 1024x717 - Inovații convingătoare: cinci sisteme Schüco au primit premii Red Dot: Product Design Award 2021

Schüco Integralmaster este un sistem de rulouri interioare care se montează în baghetele de vitrare ale ferestrelor din aluminiu Schüco sau în peretele cortină montant-traversă Schüco. Datorită construcției sale speciale, sistemul combină protecția împotriva orbirii și protecția solară. Este disponibil pentru sistemele de fațadă Schüco FWS 50 și FWS 60, precum și pentru sistemele de ferestre Schüco AWS cu adâncime de 70, 75 și 90mm.

Suprafețe Schüco SmartActive

Acoperirea antimicrobiană SmartActive pentru mânere de ferestre și uși glisante, mânere de uși și profile Schüco reduce dezvoltarea și transmisia de germeni precum bacterii, virși, ciuperci și drojdii. Ca măsură complementară pentru dezinfectție, acest lucru este deosebit de important în clădirile publice cu trafic mare de persoane. Microargintul pur metalic (Micro Silver BGTM) utilizat este fără nanoparticole și nu poate pătrunde în pielea umană, deci este foarte sigur.

SmartActive 13x18cm copy 1024x576 - Inovații convingătoare: cinci sisteme Schüco au primit premii Red Dot: Product Design Award 2021

Informații suplimentare despre aceste produse găsiți pe alukoenigstahl.com-inow/ro.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA