Uși, ferestre și perete cortină Schüco pentru construirea casei solare EFdeN Signature

Alukönigstahl România, lider pe piața sistemelor din aluminiu, PVC și oțel, susține realizarea noului proiect EFdeN cu soluții moderne și performante energetic: uși, ferestre și perete cortină Schüco. Proiectată să se integreze atât în climatul din Dubai, cât și în cel din România, locuința solară va reprezenta țara noastră la competiția internațională Solar Decathlon Middle East 2018, în Dubai.

„Suntem bucuroși să anunțăm colaborarea cu EFdeN, pe care o considerăm un pas important în susținerea inițiativelor de construire a clădirilor verzi care sporesc calitatea traiului. Cel mai mult timp îl petrecem în interior, de aceea credem că este foarte important ca din ce în ce mai multe imobile să devină sustenabile și eficiente energetic. Iar casa solară EFdeN Signature este un proiect etalon, la care suntem mândri să contribuim cu soluțiile Schüco”, a declarat Attila Beer, administrator Alukönigstahl România.

Colaj EFdeN 1024x1024 - Uși, ferestre și perete cortină Schüco pentru construirea casei solare EFdeN Signature

Pentru o izolare termică foarte bună și o eficiență energetică sporită a casei solare s-au folosit soluțiile complete: ferestrele Schüco AWS 70.HI, ușile Schüco ADS 70.HI și peretele cortină Schüco FWS 50. Cerințele energetice sunt atinse prin folosirea unei game largi de profile şi detalii constructive bine gândite, seria AWS 70.HI, care are o zonă izolatoare extinsă, cu bare din spumă compozită. Cu acest sistem se pot realiza ferestre cu deschidere oscilantă sau oscilo-batantă, cu unul sau două canaturi. Sunt disponibile echipări suplimentare pentru feronerie, pentru mai multă siguranță, până la protecție antiefracție RC2 sau RC3. Sunt disponibile, totodată, numeroase soluții de design, iar posibilitatea vopsirii profilelor în culori diferite pentru interior și exterior extinde și mai mult varietatea de design și finisaje pentru ferestre.

Attila Beer 683x1024 - Uși, ferestre și perete cortină Schüco pentru construirea casei solare EFdeN Signature

Attila Beer, administrator Alukönigstahl România

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply