Havi Logistics deschide un hub în Chitila

Havi Logistics, furnzior global de transport și logistică, va deschide în lunile următoare un hub de distribuție în Chitila Logistics Hub, proiectul dezvoltat de Globalworth și Global Vision lângă București.

Compania va ocupa 21.000 mp și își va extinde astfel rețeaua de distribuție care mai include centre în Deva și Chitila.

“Vedem o cerere tot mai mare în sectorul industrial pentru spațiile cu temperatură controlată, iar prezența unui partener puternic precum HAVI Logistics în Chitila Logistics Hub ne-a motivat să continuăm această direcție pe care ne-am propus să o extindem și în viitor”, a spus Mihai Zaharia, director de investiții Globalworth România și director piețe de capital Globalworth Group.

Prima clădire din proiect, în suprafață de 23.000 mp, a fost livrată, fiind închiriată rapid de companii din sectoarele de retail, e-commerce, food and beverage și pharma.

În paralel, Globalworth și Global Vision dezvoltă proiectul mixt Constanța Business Park, prevăzut să aibă o componentă puternic în segmentul industrial. Un prim depozit de peste 20.000 mp a fost livrat și este ocupat deja de companii din comerț.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply