Color Smart se așteaptă la afaceri de 3 milioane de euro în 2021

Ovidiu Posirca

, Real News

Color Smart Distribution, distribuitorul local al brandurilor de amenajări interioare Benjamin Moore și Novacolor, estimează că va înregistra o cifră de afaceri de 3 milioane de euro în 2021, în creștere cu 50% față de anul precedent.

Pentru a susține creșterea afacerilor, compania a deschis un nou showroom în zona Aviatorilor din București, în urma unei investiții de 500.000 de euro.

„Apetitul consumatorilor pentru tot ceea ce înseamnă decorațiuni interioare s-a majorat, iar acest trend se va menține și în 2021-2022, susținut de preferința românilor de a fi proprietarii imobilelor în care locuiesc”, afirmă Cătălina Trupșor, fondator și CEO al Color Smart Distribution.

Compania mare are un showroom propriu în Constanța și are parteneriate cu alte 12 magazine din țară.

Pentru decorarea pereților de interior, clienții au bugete încep de la 2 euro pe mp și pot să depășească 200 euro pe mp. Pentru pereții exteriori bugetul pentru produse începe de la 3,5 euro pe mp și poate depăși 100 euro pe mp.

Potrivit reprezentanților companiei, piața locală a vopselurilor este estimată la 180-200 milioane de euro. În ultimii trei ani, ritmul anual de creștere a fost de 5-7%.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply