Hagag începe lucrările la birourile H Tudor Arghezi 21

Dezvoltatorul imobiliar Hagag Development Europe a anunțat demararea lucrărilor de modernizare la clădirea din zona Universității care va deveni proiectul de birouri H Tudor Arghezi 21.

Investiția în amenajarea clădirii se ridică la peste 4 milioane de euro. Imobilul finalizat în 1966 dispune de peste 4.580 de metri pătrați suprafață totală închiriabilă. Regimul de înălțime este S+D+P+6E+7R.

Procesul de reconversie presupune consolidarea, recompartimentarea și refuncționalizarea clădirii, dar și refacerea împrejmuirilor construcției existente. Fațada edificiului va fi modificată în întregime și va căpăta un aspect modern, elegant, în linie cu influențele arhitectonice ale zonei.

„Continuăm investițiile în segmentul de nișă al reconversiei clădirilor vechi și avem încredere că proiectele noastre vor readuce zona centrală a Bucureștiului în atenția investitorilor, precum și în vizorul companiilor elitiste interesate de relocare”, a declarat Yitzhak Hagag, chairman & board controller Hagag Group, potrivit unui comunicat.

Compania are în București un portofoliu imobiliar cu proiecte finalizate și în dezvoltare evaluat la 200 de milioane de euro.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply