HAGAG Development demarează construcția H Eliade 9 Residence

Dezvoltatorul imobiliar HAGAG Development Europe a anunțat începerea lucrărilor la proiectul rezidențial H Eliade 9 Residence. Compania va investi 16 milioane de euro în complexul vândut deja în proporție de 40%.

H Eliade 9 Residence are un regim de S+D+P+4E cu 35 de apartamente exclusiviste de două, trei și patru camere și duplexuri de cinci și șase camere. Locuințele au suprafețe de până la 440 de metri pătrați.

„Fiecare apartament a fost conceput respectând cele mai elegante și moderne tendințe în design și prezintă ferestre vitrate care încep de la podea și continuă până la tavan, finisaje luxuriante și sisteme Smart-Home integrate. H Eliade 9 Residence este un proiect de talie mondială și poate concura oricând cu dezvoltările de nișă premium din cele mai vibrante orașe din lume. Adițional cumpărătorilor din România, am încredere că acest proiect prestigios va atrage și cumpărători din exteriorul țării”, a spus Yitzhak Hagag, chairman și board controller Hagag Group.

Printre facilitățile proiectului aflat în apropiere de Vila Lac 1 se află o zonă de atrium impresionantă sau servicii de concierge dedicat 24/7.

HAGAG Development Europe are un portofoliu de investiții imobiliare în București evaluat la peste 200 de milioane de euro.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply