Bucharest Properties REIT livrează 156 de apartamente în a doua fază Vitan Estates

Ovidiu Posirca

, Real News

Dezvoltatorul imobiliar Bucharest Properties REIT, specializat pe segmentul rezidențial pentru închiriat, a anunțat finalizarea unei noi investiții de 10 milioane de euro în complexul Vitan Estates.

Compania cu acționariat american a finalizat încă 156 de apartament în proiect. Investiția totală de la lansarea complexului în 2016 a ajuns la 20 de milioane de euro. Inițial, dezvoltatorul a finalizat 160 de locuințe.

„Ne adresăm tinerilor profesioniști, români și expați deopotrivă, persoane singure sau cupluri, care au un anumit stil de viață și care își doresc să locuiască într-un cartier rezidențial modern, localizat central, cu acces rapid la rețeaua de metrou, dar și accesibil pentru posesorii de mașini personale”, spune Kim Vranceanu, CEO al Bucharest Properties.

Prețurile pentru o garonieră complet utilată pornesc de la 350 de euro pe lună, iar pentru un apartament de 2 camere de la 450 de euro lunar.

Finanțarea celei de-a doua fază de dezvoltare s-a realizat din surse proprii la care s-a adăugat un credit furnizat de First Bank.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply