RoomInnovation, conceptul inovator care revoluționează conceptul clasic de apartament

(A) RoomInnovation este un concept inovator și unic la nivel mondial care vizează maximizarea spațiului dintr-o locuință și, implicit, creșterea calității vieții. Plecând de la dorința de a ”aduce mai mult spațiu” în locuințele oamenilor, RoomInnovation reușește să ofere o nouă dimensiune estetică și funcțională a unui apartament și o experiență inedită de locuire. Prin implementarea sistemului RoomInnovation Bed și RoomInnovation Wall, se reușește crearea unei multifuncționalități a unei locuințe în fiecare zi.

Idee autohtonă pusă în practică cu ajutorul tehnologiei germane

RoomInnovation este un concept inovator dezvoltat de antreprenorul Simon Maurer, fondatorul companiei Maurer Imobiliare, companie care, pe parcursul celor 14 ani de existență în acest domeniu, și-a câștigat o poziție privilegiată pe această piață. În spatele companiei Maurer Imobiliare stau cifre impresionante (peste 8500 de apartamente vândute în cele 8 proiecte imobiliare dezvoltate în 6 orașe cheie din țară) iar acest lucru se traduce în provocarea de a găsi soluții noi și inovatoare care să asigure îmbunătățirea permanentă a experienței de locuire oferită oamenilor.

În procesul de execuție și fabricație a conceptului RoomInnovation, know-how-ul experților în soluții inovatoare s-a combinat cu succes cu tehnologia avansată de care se bucură firmele de specialitate din Germania. Prin urmare, RoomInnovation este un produs realizat la cele mai înalte standarde de calitate, rezultând un produs compact, sigur, silențios, cu un design modern și extrem de accesibil.

Acest concept se bazează pe RoomInnovation Wall (peretele mobil) și RoomInnovation Bed (patul mobil), două produse absolut inovatoare care se pot ridica la nivelul plafonului obținându-se, astfel, maximizarea spațiului într-o încăpere. Ridicarea și, respectiv, coborârea celor două sisteme inovatoare se bazează pe un mecanism acționat electric, se realizează în  mai puțin de 1 minut și este un proces foarte silențios și sigur.

pat blur alb 1 copy - RoomInnovation, conceptul inovator care revoluționează conceptul clasic de apartament

Nevoile oamenilor, sursa de inspirație pentru un concept revoluționar de maximizare a spațiului dintr-o locuință

Experiența vastă acumulată pe perioada existenței pe piața de profil a companiei imobiliare pe care antreprenorul Simon Maurer o deține, orientarea spre nevoile și dorințele clienților, au dat naștere unui concept inovator care va revoluționa piața imobiliară. Punctul de pornire l-a constituit o problemă reală cu care se confruntă oamenii în ziua de azi, și anume, lipsa spațiului din locuințele lor. Munca oamenilor din spatele conceptului inovator RoomInnovation a avut, astfel, un obiectiv clar: oferirea unei soluții accesibile care să asigure oamenilor creșterea calității vieții lor într-un spațiu multifuncțional.

Rezultatul este unul spectaculos. Designul unei locuințe se va schimba radical, se va crea spațiu generos simultan cu descoperirea unei alte laturi estetice și funcționale a locuinței care beneficiază de acest concept.

”Ne dorim ca acest concept să ajungă în casele a câtor mai mulți oameni, nu doar în România ci peste tot în lume, pentru că, în per ansamblu, este un concept care sporește calitatea vieții oamenilor. Aportul nostru social, prin conceperea acestui produs extrem de util în casele oamenilor, este unul semnificativ. ”, declară Simon Maurer, fondatorul acestui concept.

pat blur alb 2 copy - RoomInnovation, conceptul inovator care revoluționează conceptul clasic de apartament

RoomInnovation Bed, patul mobil care dimineața ”se trezește” odată cu tine

Acest produs, parte din conceptul inovator RoomInnovation, reușește să transforme o singură încăpere în două camere. Dormitorul matrimonial, o încăpere cu o utilitate resimțită, în general, doar pe timpul nopții, își va găsi funcționalitatea și pe timpul zilei, transformându-se în cameră de joacă, home-office, un living spațios sau orice altă încăpere de care o familie ar putea avea nevoie pe timpul zilei.

Cu o simplă apăsare a unui buton, patul se va ridica la nivelul plafonului și, astfel, se va obține mai mult spațiu pentru diversele activități din timpul zilei, în desfășurarea cărora , de cele mai multe ori, te loveai de lipsa spațiul necesar.

În linii mari, este vorba de schimbarea conceptului de locuire de la noapte la zi și adaptarea în mod flexibil la propriile nevoi ale oamenilor.

RoomInnovation Wall dublează și deschide spațiul dintr-o locuință

Structura clasică a unui apartament, cu compartimentare standard și pereți despărțitori între fiecare încăpere vine cu marele dezavantaj că nu te vei putea bucura niciodată, concomitent, de tot spațiul din acel apartament. În astfel de locuințe, se va simți mereu disconfortul dat de încăperile mici, închise și întunecate (de cei cca 8 mp dintr-o bucătărie, de cei cca. 10-14 mp dintr-un dormitor, de cei cca. 17-20 mp dintr-o cameră de zi etc). Conceptul inovator RoomInnovation Wall a fost gândit să elimine în totalitate acest dezavantaj. Faptul că oamenii vor putea locui, trăi și bucura de tot spațiul util dintr-un apartament, de toată suprafața și deschiderea lui vor avea efecte pozitive asupra celor care locuiesc într-un astfel de apartament, atât din punct de vedere fizic, cât și emoțional.

perete blur alb 1 copy - RoomInnovation, conceptul inovator care revoluționează conceptul clasic de apartament

De la open-space la structură clasică în doar câteva secunde datorită peretelui mobil

O familie care locuiește într-un apartament compartimentat clasic, cu încăperi delimitate de pereți ficși, va resimți mereu disconfortul acestei rigidități. Ruptura fizică între membrii familiei (copilul care își petrece timpul în camera lui, soția în bucătărie iar soțul în camera de zi) va duce, inevitabil, și la rupturi sociale și emoționale.

RoomInnovantion Wall oferă o soluție optimă care îți asigură păstrarea avantajelor unei structuri clasice de apartament (intimitatea fiecărei încăperi, închiderea bucătăriei în timpul gătitului) cu avantajele unei structuri de tip open space.

Utilitate și functionalitate a întregului spațiu dintr-un apartament, 24 de ore din 24

Prin integrarea conceptului inovator RoomInnovation într-o locuință se va asigura, fără îndoială, utilitatea și funcționalitatea tuturor încăperilor din apartament 24 de ore din 24.

Este momentul pentru un upgrade al spațiului în care locuim pentru că acest lucru asigură un confort fizic și emoțional sporit al oamenilor. Dormitorul matrimonial nu va mai fi un spațiu util doar noaptea și, în același timp, un spațiu pe care îl utilizai doar ziua, își poate găsi utilitatea și pe timpul nopții (lucru absolut necesar în momentele în care vizitele unor musafiri se prelungesc până a doua zi). Încăperile închise și mici se deschid și își dublează suprafața iar locuința va deveni astfel, un spațiu multifuncțional în care oamenii vor putea visa, crea și trăi fără limite.

Primul apartament multifuncțional poate fi vizionat în showroom-ul deschis la Brașov, în cartierul Avantgarden3

În cartierul Avantgarden3 a fost creat primul showroom dedicat conceptului inovator RoomInnovation, loc în care oamenii se pot bucura de experiența cu totul nouă și unică de locuire într-un apartament multifuncțional.

În cadrul showroom-ului a cărei deschidere va avea loc în data de 2 decembrie, produsele din cadrul acestui concept, patul și respectiv, peretele mobil, pot fi testate și analizate din punct de vedere tehnic, funcțional și estetic.

Un consultant specializat va fi disponibil și deschis spre a oferi informații cu privire la utilitatea, funcționalitatea, ușurința în utilizare, precum și despre procesul de achiziție a produselor inovatoare care reușesc să trasforme apartamentele în unele multifuncționale.

Dacă ești interesat să vizitezi showroom-ul, programează întâlnirea ta cu un consultant la numărul de telefon 0739080800.

Mai multe detalii despre RoomInnovation poți obține accesând www.roominnovation.com sau scrie-ne pe adresa office@roominnovation.com

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply