Catinvest livrează primele birouri din Craiova în Electroputere Parc

Grup francez imobiliar Catinvest a livrat în cadrul Electroputere Parc din Craiova o nouă clădire cu utilizare mixtă care include birouri și spații comerciale.

Clădirea are o suprafață totală de 12.300 de metri pătrați, iar un al doilea proiect similar va fi finalizat până în vara anului viitor, ca parte dintr-o investiție de 39 de milioane de euro. În clădirea livrată, birourile acoperă 8.000 mp, iar spațiile comerciale au 4.300 mp.

„Adăugarea primelor birouri de Clasă A din Craiova va aduce în mod evident mai multă valoare economiei locale”, a declarat Jibril Semour, directorul general al Catinvest Eastern Europe.

Electroputere Parc are o suprafață totală de 90.000 mp, fiind unul dintre cele mai mari centre comerciale din România. Dezvoltatorul are un buget de investiții de 58,5 milioane de euro până la finalul anului 2022. Catinvest va integra în Electroputere Parc noi spații de retail, de birouri, dar și de co-working sau de tip aparthotel.

Catinvest are un portofoliu de 500.000 mp de spații în Franța și Europa de Est. În România, compania mai deține galeriile comerciale Carrefour Orhideea, Cora Pantelimon din București și Carrefour TOM din Constanța.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply