Utilajele WALDEVAR, soluția ideală pentru fixarea panourilor fotovoltaice

WALDEVAR, furnizorul de utilaje tehnologice pentru industrii cheie ale economiei, vine în ajutorul investitorilor din sectorul tehnologiei fotovoltaice cu o soluție eficientă care asigură operarea pe termen lung la parametrii optimi.

Compania prezentă pe piață din anul 2011 s-a specializat în echipamentele de bătut stâlpi cu aplicații în infrastructură rutieră (drumuri națională și autostrăzi), agricultură (viticultură), energie curată (panouri fotovoltaice) și foraje.

WALDEVAR HWL 400R este o mașină șenilată semi-mobilă folosită la bătut stâlpi, la diverse tipuri de fixări și la forări în diverse tipuri de suprafețe. Proiectarea compactă și robustă a utilajului îi permit acestuia să lucreze cu ușurință pe terenuri dificile (pietriș sau pietre), accidentate sau chiar în pantă de până la 35 grade înclinație, nefiindu-i afectată stabilitatea.

waldevar - Utilajele WALDEVAR, soluția ideală pentru fixarea panourilor fotovoltaice

Utilajul este extrem de fiabil și poate fi folosit în lucrări specifice pentru fixarea sistemelor de panouri fotovoltaice în cadrul proiectelor de energie regenerabilă. Investițiile în panourile fotovoltaice au accelerat în Europa în ultimii ani, iar tendința de dezvoltare se va menține pe termen lung având în vedere strategia Uniunii Europene de protejare a mediului înconjurător.

Printre operațiunile care se pot efectua cu WALDEVAR HWL 400R se numără forajul cu capete personalizate, fixarea și extragerea stâlpilor cu diverse secțiuni ca mărime și formă alături de lucrări de înfigere stâlpi și dibluri prin răsucire/poziționare și înfigere stâlpi sau dibluri specifici cu diverse secțiuni ca mărime și formă.

IMG 2494 copy - Utilajele WALDEVAR, soluția ideală pentru fixarea panourilor fotovoltaice

Puteți afla detalii despre utilajul HWL 400R din broșura cu specificații tehnice pe care o puteți consulta la acest link.

Procesul de lucru WALDEVAR este împărțit în etape pentru crearea unui flux de lucru eficient. Totul începe cu recepția și evaluarea proiectului, după care specialiștii companiei lucrează la studierea parametrilor tehnici și planificarea detaliată a lucrărilor. Urmează implementarea și finalizarea proiectului cu faza de evaluare și predare a lucrărilor.

Puteți intra în contact cu un specialist WALDEVAR pentru a afla rapid modul în care puteți beneficia de expertiza companiei pentru un proiect livrat cu succes.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply