Nou jucător pe piața de retail: Polonezii de la Scallier dezvoltă Funshop Park în România

Scallier, un investitor polonez în sectorul imobiliar, a anunțat dezvoltarea unei rețele de șase parcuri de retail cu dimensiuni reduse în România.

Compania specializată în segmentul de centre comerciale cu dimensiuni mici și medii se va lansa în România sub brandul Funshop Park. Scallier a demarat deja negocierile cu retaileri polonezi pentru închirierea de spații în noile centre din România.

„Am decis să implementăm proiecte din România datorită asemănării cu piața din Polonia, ținând cont de momentul special în care se află țara. România este în momentul în care Polonia se afla acum 10 ani. Bogăția rezidenților crește și oferta de spații de retail moderne este limitată. În multe orașe cu zeci de mii de rezidenți nu există asemenea spații”, a spus Wojciech Jurga, managing partner Scallier, reponsabil pentru dezvoltarea din România.

Polonezii vor să dezvolte șase centre de retail cu suprafață închiriabilă totală de 40.000 de metri pătrați până în anul 2022.

Reprezentanții Scallier spun că noile centre vor avea dimensiuni compacte pentru a deservi comunitățile locale. Mai mult, Funshop Park va avea o gamă diversificată de servicii gastronomice, fiind o opțiune care diferențiază aceste centre comerciale față de cele existente pe piață.

Scallier gestionează în Polonia active imobiliare cu o valoare totală de 125 de milioane de euro.

 

energyexpo - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply