Austrotherm: Continuăm investițiile propuse pentru anul 2020

Producătorul de sisteme de termoizolații Austrotherm continuă să opereze celei trei fabrici din România la 80% din capacitate în luna aprilie și anunță că planul său de investiții va continua în acest an.

Compania subliniază într-un mesaj că preocuparea principală în acest moment o reprezintă protejarea angajaților și implementarea soluțiilor potrivite pentru continuitate pe fondul eforturilor realizate la nivel global pentru combaterea pandemiei de coronavirus.

Redăm în continuare mesajul reprezentanților Austrotherm:

„În această perioadă dificilă datorată pandemiei COVID-19, întreaga activitate economică la nivel internațional este afectată major. Pe lângă sectoarele esențiale, companiile din sectorul construcțiilor au ales în majoritate să-și continue activitatea. Suntem cu toții afectați de imprevizibil, de lipsa predictibilității, de deteriorarea lanțului de lichidități.

Suntem în plină criză epidemiologică și nu există date certe despre momentul în care se va termina. Însă, am decis că împreună cu clienții noștri, cu răspundere și disciplină, să facem ca adaptarea la aceste condiții să fie mai ușoară, și încercăm cu organizare și discernământ să trecem peste situația creată de COVID-19.

Rămânem în dialog permanent cu partenerii noștri și oferim soluțiile cele mai bune pentru continuarea activității.

Invităm la responsabilitate și înțelegere reciprocă în această perioadă pe toți cei implicați pe flux, de la retail la constructori, de la producători la transportatori. Intern, Austrotherm a implementat măsuri de protecție pentru angajați și colaboratorii cu care interacționăm în toate cele 3 locații de producție. Se lucrează la 80% din capacitate în luna aprilie.

Continuăm investițiile propuse pentru anul 2020, dar investim echilibrat și suntem încrezători că această criză va fi depășită cu măsuri organizatorice corecte. Criza economică însă, așa cum se discută deja în mediul de analiză, va fi lungă și destul de grea.

Preocuparea principală astăzi este să ne protejăm angajații și să găsim soluțiile potrivite pentru continuitate. O putem considera ca o nouă provocare ce ne va ajuta să fim mai buni pe toate planurile. Este important să creștem noi ca indivizi și să gestionăm corect business-ul, să ne facem temele în plan administrativ și financiar”.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply