Sistemele ALUMIL folosite pentru noul Hotel Nobu din centrul Londrei

ALUMIL își dovedește din nou experiența în realizarea de proiecte hoteliere, furnizând sisteme arhitecturale de top pentru Nobu Hotel London Portman Square.

Hotelul situat exact în centrul West End-ului londonez își va deschide larg ușile în primăvara anului 2020 și va avea 239 camere & apartamente, un restaurant Nobu, sala de evenimente și spațiu de conferințe.

Conceptul spectaculos al noului hotel a fost realizat de biroul londonez de arhitectură și design interior – David Collins Studio, în colaborare cu Make Architects.

Clădirea are un concept de design minimalist și a mizat pe maximizarea iluminatului natural. În acest scop, ALUMIL a furnizat sistemul SUPREME S77, un sistem batant avansat cu rupere de punte termică, care combină un design excepțional și rafinat cu  performanțe de top în ceea ce privește etanșeitatea la apa și permeabilitatea la aer. Mai mult, datorită posibilității de instalare a geamului termoizolant cu grosimea de până la 74 mm, SUPREME S77 asigură performanțe termice excepționale, precum și o remarcabilă izolare fonică.

Pentru echiparea deschiderilor deosebit de generoase, a fost utilizat sistemul liftant-glisant SMARTIA S560 (disponibil și în versiunea simplă glisantă), pentru un aport sporit de lumină naturală.

Nobu Hospitality este un brand fondat de celebrul actor hollywoodian Robert De Niro, renumitul bucătar mondial Nobu Matsuhisa și cunoscutul producător de film Meir Teper. Conceptul de dezvoltare este inspirat de stilul japonez minimalist.

ALUMIL are o experiență de 30 de ani în realizarea de proiecte hoteliere. În această perioadă, compania a fost implicată în mii de proiecte de acest tip.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply