Sistemele ALUMIL echipează cea mai înaltă clădire din Sydney

Impresionantul proiect imobiliar Hotel Crown Sydney, a cărui construcție a început în 2016, va deveni un punct principal de atracție al orașului începând cu anul 2021.

Zgârie-norul de 75 de etaje va deveni cea mai înaltă clădire din Sydney, cu o înălțime care va atinge 271 de metri. Priveliștea pe care o va oferi orașului va fi fără îndoială excepțională.

Clădirea are mari șanse să devină un reper arhitectural pentru faleza orașului Sydney, atât datorită dimensiunii sale impunătoare, cât și datorită unui design în care domină formele curbate, care contrastează cu design-ul preponderent liniar-rectangular a celorlalte clădiri din zonă.

Turnul va gazdui un casino, un hotel de lux cu 350 de camere, 80 de apartamente modern, dar și 610 locuri de parcare.

Proiectul este opera biroului britanic de arhitectură Wilkinson Eyre, care a contribuit la dezvoltarea unor clădiri emblematice precum zgârie-norul de 440 de metri Guangzhou International Finance Center din China.

Clădirea urmează sa fie anvelopată utilizând sistemul personalizat liftant glisant M45000 ALUMIL, o soluție ideală pentru realizarea de elemente vitrate de dimensiuni impunătoare care, totodată, asigură o funcționalitate impecabilă, datorită mecanismului avansat liftant glisant.

În plus, sistemul a fost certificat în conformitate cu cele mai stricte standarde australiene, în ceea ce privește etanșeitatea la apă, permeabilitatea la aer și rezistența la încărcarea din vânt.

Alegerea sistemelor dezvoltate și produse de ALUMIL pentru realizarea acestui proiect solicitant contribuie esențial la consolidarea statutului grupului ALUMIL, ca fiind una dintre cele mai avansate companii la nivel mondial în domeniul sistemelor din aluminiu pentru aplicații arhitecturale, cu o expertiză care nu cunoaște limite.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply