Alumil relansează seria de balustrade din aluminiu

Furnizorul de profile de aluminiu Alumil a anunțat relansarea gamei de balustrade avansate cu utilizare în multiple categorii de proiecte imobiliare.

Compania a actualizat M8100, adăugând elemente care îmbogățesc seria, fiind unul dintre cele mai fiabile sisteme de balustrade din categoria sa.

alumil - Alumil relansează seria de balustrade din aluminiu

„Mai exact, am reînnoit complet sistemul, oferind o varietate de aplicații posibile, în secțiuni transversale rotunjite, pătrate și rectangulare. Multitudinea impresionantă de opțiuni acoperă nu numai nevoile tehnice, ci și cerințele estetice ale fiecărui proiect, făcând din M8100 soluția ideală pentru hoteluri, case moderne și spații publice sau normale. Ca parte a portofoliului Outdoor Solutions, balustradele M8100 se remarcă prin avantaje multiple: o mare varietate de tipologii, durabilitate și siguranță foarte ridicate, calitate superioară a materialelor, fără diferențe de culoare destul de frecvente în această categorie de produse și soluții speciale pentru proiecte solicitante cu cerințe ridicate”, se arată în descrierea Alumil a seriei actualizate de balustrade.

alumil2 - Alumil relansează seria de balustrade din aluminiu

COMFORT M8100 este una dintre cele mai avansate soluții de balustradă de pe piață, asigurând prin standardele înalte de calitate, modernizarea estetică a spațiilor înconjurătoare, durabilitate garantată și durată lungă de viață.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply