Coronavirus: Altex, măsuri de protecție pentru magazine, depozite și centrul logistic

Ovidiu Posirca

, Real News

Altex România a anunțat implementarea unei serii de măsuri cu scopul de a preveni riscul de infecție cu coronavirus în magazine, depozite și centrul logistic de lângă București.

Compania a precizat că cele 125 de magazine Altex și Media Galaxy sunt dezinfectate și igienizate total la fiecare 48 de ore. Totodată, programul magazinelor este flexibil pentru a evita aglomerația.

„În aceste momente de nesiguranță și profundă incertitudine, avem datoria față de oameni să le putem rezolva orice urgență, pe loc. Mă gândesc la bolnavii care depind de buna funcționare a unor aparate medicale, sau la cei care stau singuri izolați în case și au nevoie de telefoane mobile funcționale pentru a ține legătura cu familia, la zecile de mii de angajați care lucrează pe termen nedefinit de acasă și au nevoie de calculatoare performante, sau la oamenii care au facut provizii dar cărora pur și simplu li s-a stricat frigiderul sau mașina de spălat rufe și trebuie să își spele hainele zilnic ca să se protejeze. În calitate de lider al pieței, ne vom face datoria să răspundem pe loc, oricărei nevoi a fiecărui cetățean, protejându-l în același timp prin măsuri care să reducă pe cât posibil riscul de îmbolnăvire”, a declarat Dan Ostahie, fondator și CEO ALTEX România, potrivit unui comunicat.

Personalul și clienții magazinelor au la dispoziție produse pentru dezinfectarea mâinilor și hainelor, iar toți consultații de vânzări vor primi măști de protecție și mănuși de unică folosință. Compania spune că va prelungi măsurile speciale după 31 martie dacă este nevoie.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

One Comments

  • Asistent Vanzari Altex 23 / 03 / 2020

    Publicati si vestile reale despre ce se intampla in compania Altex si cum angajatii din magazinele pe care voi le frecventati in timp de pandemie globala, sunt fortati ( amenintati cu demisia ) sa isi riste sanatatea ca sa aveti voi unde sa veniti sa va cumparati aspiratoare si telefoane.

    Intr-o incercare patetica de a tine magazinele deschide au adus baxuri cu apa pe care le comercializeaza in magazine incercand sa spuna ca si ei vand produse alimentare / esentiale. Oamenii din magazine lucreaza cate 12 ore in weekend si acuma cu noul program zilele de concediu au fost luate fortat ( introduse de catre firma , fara acordul angajatului ).

    Este o coruptie imensa in Altex. Majoritatea sunt platiti foarte slab si nimeni nu face nimic pentru acesti oamaeni.

    Rusine Ostahie, Firica, Edwin si cei de la conducere. Risca sanatatea oamenilor pentru buzunarele lor.

    PS : au concediat absolut TOT personalul care era in perioada de proba de 3 luni. Multi dintre ei isi dadusera demisiile de la fostul loc de munca si au fost concediati pe loc.

    Aratati realitatea,nu vrajeala asta corporatista !

Leave a Reply