Bank of China deschide prima sucursală din România în City Gate

Ovidiu Posirca

, Real News

Bank of China, instituția financiară deținută de statul chinez, a deschis prima filială din România în zona Expoziției din București.

Compania a închiriat 800 de metri pătrați în proiectul de birouri City Gate. Deschiderea are loc în anul în care România și China marchează 70 de ani de relații diplomatice. Operațiunile sucursalei din București sunt administrate de Guo Lixin.

„Intrarea unei noi companii pe piața din România, care închiriază încă de la început o suprafață importantă de birouri, reprezintă un semnal pozitiv atât pentru piața imobiliară, cât și pentru mediul de afaceri”, a declarat Tudor Ionescu, head of advisory & transaction services, Office, CBRE România, agenția care a consiliat Bank of China în tranzacția imobiliară.

Clădirile de birouri City Gate au o suprafață închiriabilă totală de 47.600 de metri pătrați. Proiectul este deținut de GTC.

Bank of China a înregistrat un profit de 121,5 miliarde yuani în primul semestru din 2019, în creștere cu aproape 6% față de perioada similară a anului trecut.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply