Delta Studio câștigă 5 premii la European Property Awards

Delta Studio a participat în această vară la 5 secțiuni ale prestigiosului concurs International Property Awards, regiunea Europa. Calitatea proiectelor înscrise a adus companiei o importantă distincție la fiecare dintre secțiunile participante.

International Property Awards este astăzi o instituție reper în recunoașterea excelenței proiectelor la nivel global. Fondată în urmă cu 25 ani în Marea Britanie, competiția se adresează tuturor profesioniștilor implicați în dezvoltarea și implementarea proiectelor publice sau rezidențiale. Property Awards evaluează lucrările înscrise atât din punct de vedere al design-ului, cât și al managementului de proiect sau al componentei de marketing. Juriul format din experți internaționali desemnează în fiecare an realizările remarcabile din domeniul arhitecturii, amenajărilor sau proiectelor imobiliare.

HGI 001 IMG 0164 vladpatru 1024x702 - Delta Studio câștigă 5 premii la European Property Awards

Delta Studio a participat și a câștigat la ediția din acest an a competiției la următoarele categorii: Design interior de hotel, Design de showroom/retail, Arhitectură rezidențială, Design de bucătărie, Design de baie. Proiectele câștigătoare sunt concepute de arhitecții proprii ai companiei și de arhitecți colaboratori. Conceptele premiate sunt realizate cu produse oferite de către Delta Studio de la branduri internaționale de renume.

Casa Padure 63 1024x664 - Delta Studio câștigă 5 premii la European Property Awards

Moss Island, primul dintre câștigători, este un ambient minimalist de bucătărie ce îmbină elemente naturale și industriale și tehnologie pentru gătit de top. Italian Vibes este cel de-al doilea ambient dezvoltat de către Delta Studio, în colaborare cu brandul exclusivist Agape.

delta showroom 18iunie2019 003 1024x781 - Delta Studio câștigă 5 premii la European Property Awards

Membrii juriului au recompensat totodată calitatea showroom-ului principal Răzoare, una dintre cele 11 sucursale ale companiei din România. Hilton Garden Inn Lipscani devine în urma distincției Property Awards cartea de vizită a companiei pentru proiecte în domeniul HoReCa. Nu în ultimul rând, Casa „Moltenia” exprimă calitatea produselor oferite de către Delta Studio pentru proiecte rezidențiale.

delta showroom noiembrie2018 013 1 1024x575 - Delta Studio câștigă 5 premii la European Property Awards

Regăsiți mai jos informațiile complete ale proiectelor premiate:

Moss Island | Kitchen Design – arh. Cristina Golban, Delta Studio

Italian Vibes | Bathroom Design – arh. Cristina Golban & arh. Oana Deacu, Delta Studio

Răzoare Showroom | Retail Design – arh. Cristina Golban & arh. Oana Deacu, Delta Studio

Hilton Garden Inn | Hotel Interior – arh. Alin Dobrescu, colaborator Delta Studio

Casa Moltenia | Architecture Single Residence – arh. Anca Constantin & arh. Ionut Constantin, colaboratori Delta Studio

 

 

Delta Studio activează de peste 22 ani pe piața amenajărilor și proiectelor din România, în segmentele rezidențial și public. Dezvoltarea companiei i-a adus statutul de furnizor de top în soluții complete de amenajare, adaptate nevoilor fiecărui client și partener. Integrarea serviciilor de consultanță și proiectare este un aspect cheie al companiei. Astăzi, Delta Studio poate derula proiectele de amenajare din stadiul de idee și până la detalii de execuție, oferind o gamă completă de produse.

energyexpo - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply