Alukönigstahl România livrează soluții eficiente energetic pentru Primăria din Galați

Alukönigstahl România, specialistul în sisteme de aluminiu, oțel și PVC, a furnizat soluții Schüco pentru Primăria din Galați.

În clădire au fost folosite ferestre, uși glisante, un perete cortină, dar și panouri fixe din profile de oțel inoxidabil Jansen.

”Ne aflăm în perioada premergătoare intrării în vigoare a noii legislaţii europene privind performanţa energetică a clădirilor și încurajăm ca noile construcții să se alinieze noilor directive”, a spus Attila Beer, administrator Alukönigstahl România și Republica Moldova.

Sistemele Schüco pentru pereți cortină FW 50+.SI semistructural, ușile liftant-glisante ASS 70.HI., ferestrele Schüco AWS 114.SI și AWS 114 TipTronic integrate în fațadă, dar și fereastra de acoperiș Schüco AWS 57 RO susțin performanțele tehnice solicitate de beneficiar.

Echipa de arhitecți a ales folosirea sistemului pentru pereți cortină Schüco FW 50 + .SI, care oferă un nivel ridicat de izolație termică pentru fațadele montant-traversă. În acest proiect s-a folosit un vitraj triplu termoizolant cu sticlă de 52 mm grosime și cu factor solar pentru diminuarea efectului de seră și reducerea consumului energetic.

Integrate elegant în peretele cortină, ferestrele Schüco AWS 114.SI și AWS 114 Tip-Tronic asigură o izolare termică superioară, confort și siguranță. Acestea prezintă rezistență antiefracție până la RC2, valori de izolare termică Uf până la 1,3 W/(m²K) și izolare fonică de peste 40 dB. Din punct de vedere vizual, cercevelele de mari dimensiuni se integrează perfect în fațada modernă. Ferestrele echipate cu feronerie  mecatronică Schüco TipTronic se acționează de la distanță.

Printre soluțiile furnizate de Alukönigstahl în acest proiect se numără și panourile fixe rezistente la foc, din profile de oțel Jansen VISS Fire, care permit ca vitrajul să rămână în poziția corectă, pătrunderea focului și a fumului fiind oprită.

Primăria din Galați cuprinde 5.874 metri pătraţi de spații funcționale, 70 de birouri în care își desfășoară activitatea aproximativ 300 de angajați, 88 de locuri de par-care pe trei nivele și 3.086 de mp de sticlă folosiți la realizarea clădirii.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply