Octavian Bădescu iese din RE/MAX, rămâne în imobiliare

Ovidiu Posirca

, Real News

Antreprenorul Octavian Bădescu a anunțat că ieșirea din rețeaua imobiliară RE/MAX, la aproximativ 2 ani după ce organizația sa Freedom Group devenise franciză afiliată a rețelei internaționale.

Bădescu citează gradul mare de fragmentare, deficitul de productivitate și nivelul de educare scăzut al consumatorului drept principalele provocari din industria de real estate. 

Totuși, antreprenorul spune că va rămâne în imobiliare și că va lansa un nou model în piață cu impact la nivel local și regional. El estimează că piața locală de consultanță imobiliară se ridică la aproximativ 100 de milioane de euro.

”Am tranzacționat proprietăți valoroase, clasându-ne în topul celor mai performante francize RE/MAX, iar după prima jumătate din 2019, aveam majoritatea consultanților în primii 10% agenți din rețea, din punct de vedere al rezultatelor. Cu toate acestea, nu am fost mulțumit de evoluția lentă a afacerii. Experiența pe care am acumulat-o între timp m-a făcut să realizez că, în prezent, continuarea afilierii nu mai reprezintă o opțiune viabilă, atât financiar cât și strategic și chiar filosofic”, a spus Bădescu, potrivit unui comunicat. Investitorul spune că a ”colaborat foarte bine” cu RE/MAX.

Bădescu a început colaborarea cu RE/MAX după ce a vândut compania de curierat Sameday Courier către eMAG.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply