Germanii de la Kathrein extind producția în Timișoara

Ovidiu Posirca

, Real News

Kathrein, producătorul german de antene pentru comunicații, a deschis a doua fabrică în Timișoara, urmând să crească producția cu 20%.

Unitatea întinsă pe o suprafață de 5.000 de metri pătrați, se adaugă la fabrica deja existentă în oraș, care acoperă 25.000 mp. Compania a creat încă 50 de locuri de muncă în urma extinderii.

Fabrica se află în parcul industrial VGP Park din Timișoara. Tranzacția a fost intermediată de către firma de consultanță Dunwell.

”După zona Capitalei, care a atras cele mai multe investiții industriale, zona Timișoarei este considerată cea mai atractivă destinație pentru proiecte de profil, fiind susținută de o infrastructură și conexiune foarte bune cu vestul Europei, dublate de o forță de muncă bine pregătită”, a spus Daniel Cautiș, managing partner Dunwell.

Kathrein este prezentă pe piața locală din anul 200, având aproximativ 2.200 de angajați. La nivel local, compania produce antene de comunicații mobile, broadcast și de recepție terestră.

Dezvoltatorul industrial VGP avea o valoarea brută a activelor de 2,2 miliarde de euro la finalul primului semestru din 2019. În România, VGP are proiecte în Brașov, Sibiu și Timișoara.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply