CIPRU – AYIA NAPA – PROTARAS: Investește în a doua ta casă!

Pentru mai mult de 320 de zile pe an, soarele și marea se alătură creând apusuri de soare inedite și făcând insula a cincea cea mai potrivită destinație pentru relocare din lume.

Energia uimitoare a oamenilor, ospitalitatea și alimentele delicioase se adaugă siguranței (într-un sondaj global din 2015, bazat pe date privind populația, emisiile de CO2, personalul poliției, decesele din trafic, furturile, atacurile și speranța de viață, statul insular s-a clasat pe locul 5 în lume), infrastructurii impecabile, fiscalității reduse (una dintre cele mai scăzute din Europa), randamentului investițiilor imobiliare (3,9 milioane de turiști în anul 2018, dintre care 52% în zona de sud-est, zonă cu o rată de ocupare de 91,3% și un preț de aproximativ 300 de euro/zi pentru o proprietate de tip vilă de lux), utilizării fluente a limbii engleze (contractul de achiziție poate/ar trebui să se facă în limba engleză) și statutului de țară membră a Uniunii Europene pe care Cipru îl deține din anul 2004. Rating-ul de țară al Ciprului era, în octombrie 2018, conform Fitch, BBB-.

În parteneriat cu BLC Business Links Consultancy Ltd., prin amabilitatea dezvoltatorului pe care cu mândrie îl reprezentăm – Giovani Group, și în regim de Reprezentare Exclusivă – 0% comision pentru cumpărător – pe piața din România, AGENȚIA GAVRILIU IMOBILIARE oferă posibilitatea achiziționării unor proprietăți (case/vile) Premium și Lux, localizate în regiunea de sud-est a insulei CIPRU – AYIA NAPA – PROTARAS – tărâmul zeilor, un loc cu peste 10.000 de ani de istorie!

Veți fi la doar două ore de zbor de București!

Procesul de alegere a dezvoltatorului și proprietăților reprezentate a fost unul minuțios, cu accent pe experiența, reputația și statutul de grup al dezvoltatorului (servicii integrate de construcții, dezvoltare imobiliară, promovare imobiliară, închiriere, property management), respectiv locația, calitatea și randamentul oferit de proprietăți (proprietăți finalizate).

Având peste 32 de ani de excelență în domeniul construcțiilor și dezvoltărilor imobiliare pe piața din Cipru, Giovani Group deține, încă din anul 1996, certificare ISO pentru calitate, protecția mediului, sănătate și siguranțăși este un grup ce include entități juridice diferite implicate în construcții, dezvoltări imobiliare, management de proiect, promovare imobiliară, închiriere și property management. Conform ultimelor date disponibile, acesta deține o cotă de piață de 14,4% în ceea ce privește dezvoltările imobiliare din sud-estul Ciprului, fiind cel mai mare angajator din această zonă (>300 de angajați). Începând din anul 2013, finanțarea proiectelor sale se realizează din capitaluri proprii.

Cu mai mult de 4.000 de unități vândute în peste 100 de proiecte finalizate, dezvoltatorul deține în prezent un portofoliu extrem de variat, cu proprietăți cu prețuri per unitate pornind de la 89.000 de euro și până la 4,2 milioane de euro.Soluțiile de promovare imobiliară și property management completează perfect serviciile pe care acest dezvoltator le oferă clienților săi.

În ceea ce privește proprietățile alese pentru a fi reprezentate de AGENȚIA GAVRILIU IMOBILIARE, acestea vor satisface cu siguranță orice capriciu! Localizate în proximitatea mării (Proiectul Alasia) sau pe dealurile ce privesc asupra golfului Ayia Napa (Proiectul Elite Blue), aceste proprietăți se remarcă prin atenția conferită detaliilor și accentul pus pe confort.

Proiectul ELITE BLUE

Construit la 104 metri deasupra nivelului mării, pe dealurile cu vedere la mare și Ayia Napa, Elite Blue Hillside Residence constă în 43 de vile de lux. Dezvoltarea are o zonă verde adiacentă ce oferă priveliști neobstrucționate ale orașului și ale golfului Ayia Napa.

Elite Blue copy 1024x683 - CIPRU – AYIA NAPA – PROTARAS: Investește în a doua ta casă!

Fiecare vilă oferă bucătării moderne spațioase, cu spații special dedicate pentru luat masa, trei dormitoare (unul dintre ele cu baie proprie), acces ușor la piscina privată și vederi spectaculoase. Acoperișul proprietăților este sub forma unei terase circulabile, permițând vizualizarea unor apusuri de soare fabuloase.

1. Unități disponibile: 18 bucăți (din 43 de unități finalizate și vândute) 

2. Preț/unitate: 546k – 977k euro + TVA* 

3. Suprafață (construită/teren/terasă) – mp: 148-233 / 285-533 / 80-178 

Proiectul ALASIA SMART HOMES

Proiectul Alasia Smart Homes este un complex modern, construit în perioada 2017-2019, ce include 19 case/vile cu două și trei dormitoare, cu vedere către mare și cea mai apropiată plajă: Kapparis. Este locația perfectă pentru o casă de vacanță sau o investiție. 

Alasia copy 1024x683 - CIPRU – AYIA NAPA – PROTARAS: Investește în a doua ta casă!

Casele au fost utilate cu dispozitive smart de tipul „Controlează-ți casa de pe dispozitivul mobil”: control iluminat, control încălzire, acces la distanță intrare, control CCTV, control al mișcării. Configurațiile sunt clasificate ca fiind opționale și se vor realiza contra unui cost suplimentar.

1. Unități disponibile: 9 bucăți (din 32 de unități finalizate și vândute) 

2. Preț/unitate: 385k – 465k euro + TVA*

3. Suprafață (construită/teren/terasă) – mp: 118-131 / 191-339 / 2-23 

COSTURILE TOTALE PLĂTIBILE DE CĂTRE CUMPĂRĂTOR PESTE PREȚUL DE ACHIZIȚIE SUNT CUPRINSE ÎNTRE 5,2% (în 2019) și 9,20% (după 2019) DIN PREȚUL DE TRANZACȚIONARE AL PROPRIETĂȚII!COMISION 0% (zero) PERCEPUT DE GAVRILIU IMOBILIARE CUMPĂRĂTORULUI!

www.gavriliuimobiliare.ro

*Prețul proprietății este purtător de TVA. TVA general în Cipru este de 19%. Precizând faptul că trebuie îndeplinite o serie de condiții, există și posibilitatea aplicării unui TVA de 5% (achiziția primei proprietăți este, de regulă, supusă unui TVA de 5%). 

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply