One United Properties demarează lucrările la birourile din Cotroceni în S2 2019

Ovidiu Posirca

, Real News

Dezvoltatorul imobiliar One United Properties a anunțat că va demara lucrările de construcție la componenta de birouri din proiectul One Cotroceni Park în a doua parte a acestui an.

Noul proiect mixt va mai include și componente de retail și rezidențial, fiind dezvoltat pe fosta platformă Ventilatorul, lângă viitoarea stație de metrou Academia Militară.

”Pe măsură ce zonele consacrate se aglomerează, dezvoltarea unor noi poluri apare ca un răspuns la nevoia naturală de creștere a orașului, cu spații adaptate stilului de viață al noilor generații”, spune Ionuț Dumitrescu, co-fondator One Office, divizia de birouri a One United Properties.

Birourile vor fi livrate în două faze cu suprafețe de 44.000 mp, respectiv 34.000 mp. Dezvoltatorul spune că proiectul prevede suprafețe clasice pentru un parc de afaceri, dar și spații la etaje superioare cu terase tip ”rooftop garden”, dedicate exclusiv chiriașului de la etajul respectiv.

One United Properties are un portfoliu de birouri de 35.000 mp și are în plan dezvoltarea a încă 150.000 mp în One Tower, One Cotroceni Park și One Verdi Park.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply