Coldwell Banker Romania numește al doilea CEO într-un an

Ovidiu Posirca

, Real News

Compania de consultanță imobiliară Coldwell Banker Romania a anunțat numirea în funcția de CEO a Georgiei Cailean. Ea îl va înlocui pe Bogdan Voica, ce fusese numit în aceeași poziție la începutul anului 2018.

Cailean are o experiență de peste 14 ani pe piața imobiliară locală și din regiune. Executivul a lucrat în cadrul Adama și a fost CEO al Piraeus Real Estate, ARC Management – compania de real estate a National Bank of Greece – și Fortis Global Management.

”Am două obiective foarte clare: consolidarea poziției de lider pe segmentul rezidențial și comercial și deschiderea de noi birouri, atât în București cât și în cele mai mari orașe din România, precum și extinderea pe segmentele de servicii corporate, în special cele de asset management, unde avem o experiență solidă”, a declarat Căilean.

Cailean, 37 de ani, a absolvit Facultatea de Inginerie Civilă în limba engleză, fiind membră a Royal Institution of Chartered Surveyors, cu specializări în Corporate Real Estate, Property & Facility Management, Evaluări și Analiză Financiară

Compania de consultanță a înregistrat anul trecut la nivel local o cifră de afaceri cumulată de 5,3 milioane de euro.

Cu o istorie de 110 de ani, compania de origine americană este deținută în prezent de Realogy Corporation, unul din cei mai mari francizori din domeniul imobiliar la nivel mondial. Prin rețeaua sa, Coldwell Banker acoperă 50 de țări cu peste 3.000 de birouri și are peste 86.000 de consultanți și brokeri.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply