Laurențiu Lazăr devine managing partner al Colliers International România

Ovidiu Posirca

, Real News

Compania de consultanță imobiliară Colliers International România l-a promovat pe Laurențiu Lazăr în funcția de managing partner. Anterior, acesta era senior partner și director al departamentelor de evaluări şi de investiţii. Acesta își va începe noul mandat din martie.

Actualul managing partner, Ilinca Păun, va rămâne membru în board și își va intensifica activitatea în cadrul Entrepreneurship Academy, unde va ocupa funcția de CEO.

În noul său rol, Lazăr va coordona activitatea comercială și cea administrativă a firmei, punând accent pe dezvoltarea culturii interne. De asemenea, el va colabora cu directorii de departament pentru a asigura îndeplinirea obiectivelor companiei.

Noul managing partner are peste 11 ani de experienţă în domeniul imobiliar, în evaluare, consultanţă şi investiţii. În ultimii 5 ani, echipa de evaluări coordonată de acesta a evaluat proprietăți cu o valoare de aproximativ 35 miliarde de euro. De asemenea, începând cu 2015, departamentul de investiții a încheiat tranzacții cu o valoare totală de peste 500 milionae de euro.  

În 2017, Colliers International Romania a înregistrat o cifră de afaceri de peste 28 de milioane de lei.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply