Dana Sava, recrutată de Cushman & Wakefield în departamentul Capital Markets

Ovidiu Posirca

, Real News

Firma de consultanță Cushman & Wakefield Echinox a recrutat-o pe Dana Sava pentru consolidarea departamentului Capital Markets.

Sava intră în sectorul imobiliar după 15 ani petrecuți în industria bancară. Ea va lucra ca senior consultant în cadrul firmei de consultanță.

În noul rol, ea se va ocupa de asistarea clienţilor în procesele specifice tranzacţiilor de real-estate, de la iniţierea acestora până la închiderea lor, identificând împreună cu aceştia surse de (re)finanţare sau alte soluţii potrivite.

În acelaşi timp, ea va menţine legătura cu băncile pentru a structura cele mai potrivite soluţii de finanţare pentru clienţi, va dezvolta portofoliul actual de clienţi şi va propune noi produse, alături de colegii din echipă.

Sava este licenţiată în studii economice, fiind absolventă a Facultăţii de Finanţe-Bănci în cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti.

”Piaţa investiţiilor este în continuă expansiune, iar cooptarea Danei în echipa noastră ne va ajuta să rezolvăm mai eficient nevoile clienţilor legate de finanţare. 

Totodată, prin vasta ei experienţă în corporate banking, Dana are capacitatea de a înţelege cerinţele clienţilor şi de a anticipa tendinţele pieţei, fiind un real suport pentru investitori”, spune Tim Wilkinson, partner, Capital Markets – Cushman & Wakefield Echinox.

În 2017, departamentul Capital Markets al Cushman & Wakefield Echinox a fost implicat în cinci tranzacţii finalizate cu o valoare cumulată a proprietăţilor de 300 de milioane de euro.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply