Arggo Consulting a creat o soluție de Real Estate pentru a ajuta companiile din industrie să profite la maxim de oportunitățile pieței

, Real News

Piața de Real Estate din România începe să își revină încet dar stabil. Noi investiții, noi jucători pe piață, noi oportunități. Volumul cererilor, specificitatea nevoilor, tendințele tehnologice dar și nevoia de a învăța din greșelile trecutului sunt doar câțiva dintre factorii care modelează industria. Indiferent dacă vorbim de un portofoliu de mii sau sute de mii de metri pătrați, provocările principale sunt aceleași : eficientizarea proceselor, reducerea costurilor și satisfacția clienților. Soluția creată de Arggo Consulting se adresează tuturor companiilor care activează pe piața de Real Estate prin închirierea sau gestionarea de spații, indiferent de mărimea lor.

Investițiile mari în proiectele de Real Estate sunt însoțite de o logistică extrem de complexă. Având experiență în industria de Real Estate, pot spune cu certitudine că cel mai important pas pentru eficientizarea business-ului este de a beneficia de o soluție end-to-end care integrează toate sistemele utilizate. Acest lucru oferă transparență, eficiență și flexibilitate dar mai mult decât atât oferă posibilitatea de a avea o imagine completă care permite managerilor să ia decizii complexe în timp real, bazate pe informații concrete”, a precizat Alexandra Georgievits, Business Development Director în cadrul Arggo Consulting.

Soluția Real Estate oferită de Arggo Consulting este o soluție modulară de tip software as a service, hostată în cloud, care permite clienților să aleagă acele componente care se potrivesc specificului activității lor. Având la bază unul dintre cele mai performante sisteme ERP de pe piață, Microsoft Dynamics NAV și dezvoltări specifice industriei cum ar fi aplicația pentru gestionarea contractelor și posibilitatea de a emite facturi automate, soluția de Real Estate poate fi utilizată printr-o subscripție lunară per utilizator.

Pe lângă soluția de bază, pot fi adăugate module precum Business Intelligence pentru raportări de business, CRM ce acoperă fluxul de vânzare/închiriere, campaniile de marketing dar și gestionarea plângerilor și a sugestiilor, Facility Management pentru urmărirea și îmbunătățirea activității operaționale legată de mentenanța imobilelor dar și soluții precum Microsoft 365 sau SharePoint.

În afară de soluția creată, punem la dispoziția clienților noștri expertiza companiei Arggo Consulting în multiple proiecte de Real Estate precum și servicii de consultanță pentru eficientizarea proceselor de business”, completează Alexandra Georgievits.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply