World Class deschide un nou club de health & fitness în Sema Parc

Ovidiu Posirca

, Real News

World Class România, cel mai mare operator din industria wellness locală, va deschide un nou club de health & fitness în Sema Parc, București, până la finalul lunii februarie 2020.

Kent Orrgren, CEO World Class, a precizat că aceasta este una dintre noile deschideri planificate pentru viitorul apropiat.

”Extinderea rețelei World Class va continua și sperăm că aceasta va aduce o schimbare a stilului de viață al românilor și va transforma Mișcarea #BeHealthy pentru Mai Multă Mișcare lansată de World Class într-o Mișcare Națională”, a declarat Kent Orrgren, CEO World Class.

Kent Orrgren copy 1024x682 - World Class deschide un nou club de health & fitness în Sema Parc

Noul club va acoperi o suprafață de 1.355 metri pătrați și va oferi noilor membri acces la echipamente premium Technogym și facilități de ultimă generație. Antrenamentele se vor desfășura în zone moderne de cardio și de forță, precum și în studiourile de aerobic și ciclism echipate cu biciclete Schwinn de înaltă performanță.

Clubul este noua facilitate oferită celor peste 8.000 de angajați din Sema Parc, a precizat și Ion Rădulea, CEO al River Development, dezvoltatorul Sema Parc.

Un studiu de piață online realizat de A.T. Kearney împreună cu Daedalus Online pentru World Class a relevat că până în 2023, este de așteptat ca un număr suplimentar de 250.000-300.000 de noi membri să se alăture pieței de fitness (o creștere cu 30-35 % față de 2018).

Sema Parc 4 copy 1024x684 - World Class deschide un nou club de health & fitness în Sema Parc

World Class are la nivel local o rețea de 41 de cluburi de health & fitness în întreaga țară (36 sunt active și 5 vor fi deschise în cursul acestui an și în următorul) și peste 64.000 de membri.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply