Elie Saab Towers vor fi finalizate în 2025

(A) Metropolitan Group, în parteneriat cu Libra Bank, continuă cu succes lucrările de construcție ale exclusivistului ansamblu rezidențial de lux Elie Saab Towers, cu termenul de finalizare stabilit pentru sfârșitul anului 2025.

„Continuarea lucrărilor pentru Elie Saab Towers confirmă depășirea provocărilor apărute în dezvoltarea acestui proiect și, în același timp, întărește relația de colaborare dintre noi și Metropolitan Group. Avem deplină încredere că partenerii noștri vor transforma Elie Saab Towers într-un ansamblu rezidențial de referință pentru București. Ne bazăm pe experiența noastră în finanțări Real Estate, un domeniu pe care îl susținem de foarte mulți ani și pe care îl vom susține în continuare”, a declarat Cristina Mahika-Voiconi, Director General Libra Internet Bank.

Recenta obținere a noii autorizații de recompartimentare pentru acest proiect amplasat pe Strada Daniel Danielopolu 90 marchează o etapă importantă, consolidând, totodată, parteneriatul cu Libra Bank, care susține financiar finalizarea acestui proiect de amploare.

„Ne bucurăm de un număr impresionant de solicitări și de interesul pe care îl manifestă potențialii și viitorii clienți. De asemenea, viitorii rezidenți apreciază arhitectura si calitatea construcției,

 

 finisajele de ultima generație, sistemul tehnologic cu o performanță ridicată pe care îl implementam în România: tavan radiant, ventilo convectori, recuperator de căldura centralizat cu toate automatizările realizate prin sistemul smart home”, ne-a declarat Robertino Georgescu, dezvoltator Elie Saab Towers.

WhatsApp Image 2024 10 17 at 13.12.21 682x1024 - Elie Saab Towers vor fi finalizate în 2025

Robertino Georgescu

„Prin toate facilitățile pe care le oferim și stilul de viață generat de acest impresionant ansamblu rezidențial, putem spune că reușim să așezăm Bucureștiul pe harta celor mai importante Capitale ale lumii. În sfârșit, vom avea în Romania un ansamblu rezidențial ce oferă un stil de viață si o claritate a serviciilor la standardele hotelurilor de 5 stele de nivel mondial”, a mai adăugat Daniel Drăgulin, dezvoltator Elie Saab Towers și partener Metropolitan Group.

 

WhatsApp Image 2024 10 17 at 13.12.21 1 682x1024 - Elie Saab Towers vor fi finalizate în 2025

Daniel Drăgulin

Amplasat într-una dintre cele mai exclusiviste zone din nordul Bucureștiului, lângă parcul Herăstrău, ansamblul Elie Saab Towers redefinește luxul rezidențial, oferind locuințe personalizate pentru cei care apreciază eleganța și confortul. Cele două clădiri impresionante găzduiesc 141 de reședințe exclusiviste și unice cu 2, 3 și 4 dormitoare. Fiecare unitate beneficiază de balcoane și terase generoase, oferind priveliști spectaculoase asupra orașului.

Facilitățile Elie Saab Towers vor fi adaptate tuturor nevoilor rezidenților, care vor beneficia de un club house, de facilități exterioare precum o grădină de 2.000 mp, amenajată cu un loc pentru petreceri și evenimente în aer liber cu bucătărie de vară, cinematograf în aer liber, loc de joacă pentru copii, cât și zone de relaxare cu fântâni arteziene. Facilitățile interioare vor dispune de un restaurant, un centru SPA, o sală de fitness de ultimă generație, piano bar, serviciu de recepție 24/7, parcare cu valet, precum și de un loc de joacă pentru copii.

Turnurile Elie Saab Towers nu sunt doar o locuință, ci un simbol al rafinamentului și al confortului suprem, oferind viitorilor rezidenți un stil de viață la cele mai înalte standarde internaționale.

 

energyexpo - AXXIS Nova Resort & SPA