Metropolitan Group dezvoltă în București primul ansamblu rezidențial cu semnătură de brand din regiune

Dezvoltatorul imobiliar local Metropolitan Group a anunțat oficial lansarea ansamblului rezidențial de lux ELLIE SAAB Towers din nordul Bucureștiului, ceea ce reprezintă o premieră la nivelul țării și Europei de Est. Ansamblul cu 141 de apartamente este primul cu semnătură de brand la nivel regional.

Robertino Georgescu, fondatorul Metropolitan Group, a subliniat că acest proiect aduce împreună expertiza grupului în materie de dezvoltare imobiliară și know-how-ul diviziei de real estate a conglomeratului ELIE SAAB.

„Condițiile pe care le impun brandurile ridică foarte mult ștacheta și cred că românii trebuie să primească produse rezidențiale la un nivel superior. Cu siguranță vor mai exista și alte proiecte rezidențiale cu semnătură de brand în România”, a explicat Georgescu.

Potrivit acestuia, în faza de lansare va fi disponibil la vânzare un pachet de 20 de apartamente, dintre care pentru 10 au fost deja semnate contractele de vânzare.

„Avem o experiență de 12 ani în domeniul rezidențial din România. Până în prezent am realizat peste 4.000 de apartamente, atât în București cât și în Ilfov. Datorită experienței acumulate în acești ani am realizat că este momentul să realizăm următorul pas în tot ce înseamnă partea de lux în rezidențialul din România. Așadar, ne bucurăm de parteneriatul încheiat cu ELIE SAAB”, a adăugat Daniel Drăgulin, fondatorul Metropolitan Group.Acesta a adăugat că apartamentele din complex au prețuri care pornesc de la 600.000 de euro și pot atinge 12 milioane de euro pentru cel mai luxos penthouse.

Proiectul așteptat în 2024

Investiția totală în ELIE SAAB Towers se ridică la 100 de milioane de euro care include componenta rezidențială și partea de facilități premium pentru rezidenți. Astfel, în complex va exista un serviciu de concierge à la carte, precum și un centru spa si masaj, sală de fitness de ultimă oră, piano bar, serviciu de recepție 24/7, parcare cu valet și un loc de joacă pentru copii.

Turnurile ELIE SAAB sunt deja în construcție, iar finalizarea este așteptată până în primul trimestru din 2024, cu vânzări estimate de peste 200 de milioane de euro.

„Avem un parteneriat pe o perioadă de cinci ani de zile și cu siguranță va mai exista încă un ansamblu”, a explicat Drăgulin, referitor la acordul cu ELIE SAAB.

De altfel, dezvoltatorul român are un contract de exclusivitate pe o perioadă de cinci ani cu ELIE SAAB pe piața locală.

„Când căutăm parteneri și analizăm modul în care putem intra într-o nouă piață, cel mai important lucru este să avem partenerul potrivit care va putea traduce viziunea brandului în cel mai bun mod posibil la nivel de țară”, a explicat Elie Saab Jr., CEO al ELIE SAAB Group.

Partea de proiecte rezidențiale cu semnătură de brand a ELIE SAAB a demarat în 2019, iar în același an a fost inițiată și linia de mobilier. În medie, compania a lansat trei proiecte rezidențiale de lux în fiecare an, iar printre locații se află Londra și Dubai.

Vorbind despre proiectul din București, Saab Jr. a precizat că a vizitat șantierul construcției și că este mulțumit cu structura și locația sa.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA