Platforma NewLaw.ro, lansare în urma unei investiții de 50.000 de euro

NewLaw.ro, platforma online care își propune crearea unei rețele de avocați la nivel național, a fost lansată de către casa de avocatură NDI Law în urma unei investiții de 50.000 de euro.

În primul an de funcționare, fondatorii NewLaw.ro vor să ajungă la 100 de avocați înrolați pe platformă și investească sume suplimentare pentru promovarea proiectului.

„Ceea ce noi ne dorim este ca pe fiecare judeţ şi pe fiecare arie de specialitate să avem un număr de maximum doi, poate cu excepţii trei avocaţi. De aici şi ideea de calitate, nu de cantitate, pentru că fiind mai puţini avocaţi automat şi dorinţa va fi de a livra un serviciu de mai mare calitate”, a explicat Bogdan Ilie, avocat şi fondator NewLaw.ro, în cadrul ZF IT Generation.

Avocații înscriși pe platformă vor primi cazurile în funcție de tipul de solicitare venit din partea unui client. Alocarea cauzelor se face pe baza domeniului și zonei din care provine solicitarea.

Aproape întreg procesul de contractare este automatizat, la fel și facturarea. Platforma va obține un comision doar când contractul este semnat. În rest, utilizarea NewLaw.ro este gratuită pentru avocați și clienți.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA