O nouă achiziție în România pentru Vectr Holdings, clădirea de birouri The Landmark

Alex Moldovan

, Real News

Vectr Holdings, prin subsidiara sa Vectr Realty, a achiziționat 100% din acțiunile companiei care deține clădirea de birouri The Landmark. Aceasta achiziie face parte din planurile continue de creștere ale Vectr Holdings în România.

Vectr Holdings, grup de companii cu capital privat, este implicat în România în diverse sectoare, inclusiv operațiuni agricole, distribuție de utilaje agricole, fitness și imobiliare prin intermediul diviziilor sale Vectr Farms, Agroconcept, World Class și Vectr Realty.

The Landmark, dezvoltat în 2016, este un parc de afaceri certificat BREEM Excellence, care cuprinde trei clădiri de birouri clasa A, cu o suprafață închiriabilă totală (GLA) de peste 23.700 mp. Situată în zona centrală a Bucureștiului, clădirea găzduiește companii importante precum UiPath, Total Energies, Wolf Theiss, Premier Energy, Systematic, etc.

Vectr Realty a achiziționat clădirea de birouri The Landmark de la fondul administrat de Revetas Capital și afiliat al Cerberus Capital Management.

“Vectr Holdings își propune să achiziționeze active și afaceri administrate corect si eficient cu obiectivul de a le perpetua și intensifica dezvoltarea. The Landmark este o clădire de birouri iconică din București și suntem încântați să adăugăm acest activ extraordinar la portofoliul nostru imobiliar. The Landmark se aliniază standardelor noastre de eficiență, sustenabilitate, inovare și productivitate. Ne străduim continuu să stimulăm creșterea economică și să contribuim la comunitățile în care ne desfășurăm activitatea. Această tranzacție urmează recentelor noastre acțiuni de crestere din piața agricolă, unde am achiziționat Padova Agricultura și Contara, de 4.000 ha de teren complet irigat, și demonstrează angajamentul nostru puternic față de piața din România”, a declarat Chintan Surana, Group CEO al Vectr Holdings.

Vectr Realty a fost consiliată de echipa juridică a RTPR și echipa de consultanță a KPMG, în timp ce vânzătorul a fost asistat de firma de avocatură Wolf Theiss.

Vectr Holdings este un grup privat de companii cu prezență în agricultură, real-estate, fitness și în alte investiții, cu companii prezente și active în România din 2015. Cu un angajament față de sustenabilitate și inovare, Vectr Holdings își propune să creeze valoare pentru stakeholderii săi și să contribuie la dezvoltarea comunităților în care activează.

Misiunea Vectr Holdings este de a se concentra pe nevoile umane fundamentale: hrană, adăpost și sănătate. În centrul operațiunilor Vectr se află angajamentul de a promova inovarea și excelența și o dedicare fermă pentru durabilitate, inovare și bunăstarea comunității.

 

energyexpo - AXXIS Nova Resort & SPA