Mai mult pentru bucătăria ta, cu noul brand Kimor

(A) Bucătăria este inima fiecărei locuințe, iar acum, cu lansarea noului brand Kimor, ai oportunitatea de  a-ți transforma bucătăria într-un spațiu plin de prospețime și confort. Descoperă Kimor, unde pasiunea pentru mobilierul de bucătărie se întâlnește cu zece ani de experiență în domeniu!

Cine e Kimor?

Kimor e format dintr-o echipă dedicată, specializată în consiliere, proiectare și montaj de bucătării, care aduce un aer proaspăt și inovator în lumea mobilierului. Fiecare membru al echipei își desfășoară activitatea cu un singur obiectiv în minte: satisfacția deplină a clientului final.

Fie că îți dorești o bucătărie modernă, rustică, minimalistă sau eclectică, Kimor îți pune la dispoziție o colecție impresionantă de finisaje.

Noul brand de bucătării este locul unde calitatea și pasiunea se întâlnesc pentru a transforma bucătăria pe care ți-o dorești, în realitate!

kimor lakeview bucuresti 1024x766 - Mai mult pentru bucătăria ta, cu noul brand Kimor

De ce Kimor?

Kimor este un nou brand de mobilier de bucătărie născut din experiența unei echipe de succes din România și Europa de Est, și sprijinit de Der Kreis, liderul german în domeniu.

Kimor oferă clientului mai mult decât orice alt concept, pentru că brandul este construit exact pe valorile pe care le apreciază clientul din România: valoare, calitate, servicii și dedicare. Clientul nostru dorește atât un mobilier de calitate la un preț corect, cât și consultanți competenți și implicați”, explică Cristian Țepelea, fondator Kimor.

Mai multă valoare – prețuri și mai competitive

Cu Kimor beneficiezi de cel mai bun raport calitate-preț la mobilierul german. Brandul propune produse de înaltă calitate la un preț accesibil și oferă prețuri competitive pentru clienți.

Mai multă dedicare – o echipă de profesioniști 100% implicați

O întreagă echipă Kimor lucrează pentru implementarea proiectului tău și este angajată să îți ofere cea mai bună experiență posibilă, de fiecare dată când achiziționezi un mobilier, fie el de bucătărie, living sau de baie.

În plus, beneficiezi de un consilier unic care va fi alături de tine pe tot parcursul proiectului, prompt și dedicat în relația cu tine.

echipa kimor 1024x683 - Mai mult pentru bucătăria ta, cu noul brand Kimor

Mai multă calitate – mobilier de la furnizori germani de încredere

Kimor pune un accent deosebit pe calitate, utilizând cele mai bune materiale și sisteme pentru mobilierul ales de tine. Acest angajament pentru excelență este susținut de o garanție extinsă de zece ani, confirmând încrederea în durabilitatea produselor.

Mai multe servicii – experiență de cumpărare completă

Kimor oferă clienților săi mai mult decât un mobilier, oferă servicii complete, de la consiliere, până la montaj. În plus, cu un sistem avansat de monitorizare a proiectului, clienții pot afla în orice moment statusul comenzii lor.

Cine sunt clienții Kimor?

Clienții Kimor știu ce vor și pun preț atât pe calitatea produselor, cât și pe calitatea serviciilor. Informați și atenți, clienții noului brand își doresc să fie consiliați cu adevărat, fără să piardă timp inutil, iar la final să fie convinși că au făcut cea mai bună alegere.

Care este modul de lucru?

Cu o atenție deosebită la detalii și o vastă experiență acumulată în ultimii zece ani, modul în care noul brand Kimor abordează procesul de creare a bucătăriilor se bazează pe nevoile tale, ale clientului final.

Dedicați în a înțelege atât dorințele, cât și necesitățile, împreună veți stabili care sunt cele mai bune soluții în bugetul alocat. De la prima vizită în magazin și până la finalizarea montajului, consultantul Kimor te va ghida, asigurându-se că experiența ta cu noul brand este una remarcabilă.

Ce produse oferă noul brand?

Pe lângă mobilierul de bucătărie, Kimor vine în completare cu o gamă variată de electrocasnice și sanitare realizate de producători care înțeleg nevoile clientului și se aliniază valorilor brandului.

De asemenea, consultantul tău Kimor te va ajuta cu propuneri pentru zona de dining, living, birou, baie sau dressing, astfel încât povestea casei să se continue dincolo de spațiul bucătăriei.

Unde poți găsi produsele Kimor?

Cu magazine deschise în București, Constanța și Timișoara, brandul se va extinde în curând în noi locații din țară.

Deoarece echipele Kimor montează oriunde în România și Europa, primul pas va fi să vizitezi cel puțin o dată un magazin Kimor pentru a descoperi materialele, opțiunile și pentru ca un consultant să te cunoască mai bine.

Programează acum o vizită în locația cea mai apropiată de tine!

Kimor reprezintă un nou început, dar echipa din spatele brandului lucrează de ani de zile cu același scop: să avem clienți fericiți care ne duc povestea mai departe. Avem mii de proiecte realizate cu succes, care au adus zâmbete și aprecieri din partea clienților noștri. Cum facem asta? Pasiunea și profesionalismul nostru le vei constata în fiecare etapă a proiectului, de la consiliere, la proiectare, execuție și montaj. Te așteptăm cu brațele deschise în magazinele Kimor!”, transmite Cristian Țepelea.

energyexpo - AXXIS Nova Resort & SPA