Tech-Con Industry închiriază 3.000 mp în VLParks Bucharest West

Alex Moldovan

, Real News

Tech-Con Industry, unul dintre liderii în automatizări industriale și roboți colaborativi, continuă creșterea pe piața din România, prin relocarea într-un spațiu modern la km. 13, în cadrul VLParks Bucharest West, din Dragomirești. 

„Noua locație de aproximativ 3000 de metri pătrați este o proiecție a dezvoltării noastre pe termen lung. Ne propunem să dezvoltăm noi linii de business care să susțină expansiunea noastră și să ne ofere o bază solidă pentru viitor”, afirmă Adrian Burtan, director general al Tech-Con Industry.

Prima unitate livrată din cadrul parcului logistic, cu o suprafață de 10.000 de metri pătrați, marchează începutul dezvoltării în zona Km. 13 pentru Villar International Group. Întregul proiect VLParks Bucharest West va ajunge la o suprafață totală închiriabilă de 80.000 de metri pătrați.

„Odată cu alăturarea Tech-Con Industry în VLParks Bucharest West, unde am mai semnat recent un parteneriat și cu Nunner Logistics, reafirmăm misiunea noastră de a crea o comunitate de afaceri prosperă în vestul orașului, concentrată pe creștere și eficiență operațională.

Proiectele noastre nu sunt doar simple spații de depozitare; sunt ecosisteme de business care ajută chiriașii noștri să își atingă obiectivele. Avem o echipă integrată de specialiști, arhitecți, manageri de proiect și experți tehnici privind securitatea la incendiu, care se asigură că fiecare detaliu este adaptat nevoilor specifice ale chiriașilor noștri”, spune Matan Tisser, CEO al Grupului Internațional Villar.

Tranzacția a fost asistată de Vlad Tănase, Partener și Flavia Petcu, Senior Associate de la NNDKP, care au reprezentat Villar International Group, în acest nou parteneriat, iar din partea chiriașului Tech-Con Industry –  Marina-Crenguța Florea, Partner și Lavinia Ludovic, Senior Associate, de la Zamfirescu Racoți Vasile & Partners (ZRVP).

Villar International Ltd. este o companie publică care operează în domeniul imobiliar, în segmentele de dezvoltare logistică și rezidențială. Valoarea totală de piață pe TASE (Bursa de Valori din Tel Aviv) era de 700 milioane de dolari, la sfârșitul anului 2023. Villar Group deține un portofoliu de peste 500.000 de metri pătrați, având un grad de ocupare de 99% și clienți precum Geberit, Stanley, Cosentino, Apollo Power. Villar International Group deține deja două parcuri logistice în România, în vestul și sudul Capitalei, ambele în locații strategice.

energyexpo - AXXIS Nova Resort & SPA