Parteneriat între Baltisse și Straco Real Estate, pentru achiziția unui pachet majoritar de acțiuni Speedwell

Straco Real Estate și Baltisse anunță achiziția cu succes a unui pachet majoritar de acțiuni la Speedwell, unul dintre cei mai activi dezvoltatori imobiliari din România. Acest demers strategic consolidează angajamentul Baltisse și Straco de a-și extinde prezența în Europa de Est, beneficiind de reputația și expertiza Speedwell în cadrul regiunii.

Jan Demeyere și Didier Balcaen, fondatorii companiei, vor coordona activitatea Speedwell alături de Baltisse și Straco Real Estate. Viziunea comună urmărește dezvoltarea portofoliului de proiecte pe piața din România, concomitent cu extinderea activității companiei în Polonia. Cu o echipă de profesioniști, formată din peste 50 de specialiști în domeniu, portofoliul Speedwell cuprinde 150.000 mp de birouri, 23.000 mp de spații industriale și peste 6.000 de unități rezidențiale, precum și o gamă largă de servicii oferite în cadrul proiectelor mixte.

“Acest parteneriat marchează un nou capitol important pentru Speedwell. Straco Real Estate și Baltisse oferă resurse și perspective strategice valoroase care vor accelera evoluția companiei noastre. Vom continua să dezvoltăm proiecte remarcabile care să respecte angajamentul nostru ferm pentru excelență.”, a declarat Jan Demeyere, Cofondator Speedwell

Didier Balcaen, Cofondator Speedwell afirmă: “Colaborarea cu Baltisse și Straco Real Estate reprezintă o oportunitate extraordinară pentru Speedwell, care ne permite, pe de o parte, să ne extindem prezența în România și, pe de altă parte, să ne extindem și pe piața din Polonia. Suntem pregătiți să valorificăm oportunitățile din regiune, să livrăm, în continuare, proiecte remarcabile și să creștem într-un mod sustenabil care să aducă plus-valoare companiei.”

Straco Real Estate și Baltisse au o viziune comună în ceea ce privește stabilirea de parteneriate pe termen lung și dezvoltarea proiectelor la standarde înalte de calitate care contribuie la creșterea comunităților și cea economică a zonei.

“Suntem încântați să ne asociem cu Speedwell, o companie cunoscută pentru inovația și angajamentul său față de excelență. Această tranzacție se aliniază cu obiectivele noastre strategice de extindere a prezenței pe piața din Europa de Est și subliniază încrederea noastră în potențialul de creștere pe termen lung al regiunii.”, a declarat Alex De Witte, CEO la Baltisse Real Estate.

“Datorită profesionalismului demonstrat pe parcursul anilor și a experienței vaste în domeniu, Speedwell este partenerul ideal pentru lansarea noastră pe piața din Polonia. Așteptăm cu nerăbdare să descoperim noi oportunități și să livrăm proiecte excepționale care vor crește valoarea companiei.”, a adăugat Carl-Philip de Villegas, Managing Partner la Straco Real Estate.

Parteneriatul reprezintă oportunitate pentru Speedwell de a-și extinde prezența pe piața din România și de a intra pe piața din Polonia.

 

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA